Votre panier est vide.

Pré-traitement

Filter
Filtrer par attributX
  • Marque
  • Toepassing
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Omnicol Omnibind TP groen 10 lt

Omnicol Omnibind TP is een hechtingsbevorderende primer, lichtgroen ingekleurd. Het is verspuitbaar of kan worden aangebracht met kwast of roller. Voor allerlei verschillende ondergronden. Binnen en buiten toepasbaar.
€48,80 / ZAK

Weberprim bond mono 2.5KG

Waterwerende hechtgrondlaag voor vloeregalisatiemortels en kleefmortels
€54,15 / EMR

Weberprim bond mono primer 5KG

Waterwerende hechtgrondlaag voor vloeregalisatiemortels en kleefmortels. Rendement per emmer +/- 50m²
€89,25 / EMR

Rectavit Drystone shield 1mx5m

Noppenmembraan voor het ontkoppelen en afwerken van vochtige en zoutbelaste binnenmuren. Het membraan verhindert contact tussen de muur en de nieuwe afwerkingslaag, waardoor deze onmiddellijk geplaatst kan worden. Het membraan kan geplaatst worden met behulp van de bijgeleverde boor en pluggen. Hoeken, naden en uitsparingen worden afgewerkt met Drystone Tape.
€84,50 / ST

Weber prim tac 15kg

Primer voor het voorbereiden van de ondergronden vóór het aanbrengen van kleefmortels voor het plaatsen van tegels, van egalisatie- en nivelleringsmortels.
€102,75 / EMR

Weber prim tac 5 kg

Primer voor het voorbereiden van de ondergronden vóór het aanbrengen van kleefmortels voor het plaatsen van tegels, van egalisatie- en nivelleringsmortels.
€49,40 / EMR

Sikafloor 03 Primer 10 kg

Primaire prêt à l'emploi et dispersé dans l'eau, pour utiliser en-dessous des mortiers d'égalisation et des colles carrelages.
€65,50 / BUS

Sikafloor 01 primer 10kg

Sikafloor®-01 Primer is een 1-component, watergebaseerd concentraat op basis van synthetisch hars, dat aangelengd wordt met water en gebruikt wordt om ondergronden op basis van cement, hout en gietasfalt voor te behandelen. Het product wordt gebruikt onder cementgebaseerde egalisatiemortels en morteltegellijmen, voornamelijk om de zuigkracht van de ondergrond te verminderen en de hechting op de ondergrond te verbeteren.
€59,90 / BUS