Votre panier est vide.

Congé du batiment: 15/07 - 04/08 : OUVERT POUR ENLEVEMENTS 8u - 12u 

Les commandes avec livraison passées entre le 04/07 et le 04/08 ne pourront être livrées qu'après congé du batiment. Livraisons par courrier sont toujours possibles.

 

Mousse de polyuréthane

Filter
Filtrer par attributX
  • Type
  • Marque
  • Couleur
  • Toepassing
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Soudal ProFoam PU pistoolschuim NBS 700ml

Dit product werd speciaal ontwikkeld voor de vakman die grote projecten doet en dus veel schuim gebruikt op korte tijd. Voorzien van een klassiek schroefdraad bevestigingssysteem. De belangrijkste eingenschappen van de Profoam zijn: Hoge vormstabiliteit (geen krimp of postexpansie), groot vullend vermogen ,hoge isolatiewaarde, thermisch en akoestisch, uitstekende montage-eigenschappen.
€5,08 / ST

Rectavit Easyfix NBS 750ML 17m²

Sneldrogende 1-component polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Ideaal voor het verlijmen van isolatieplaten, gipsplaten, cellenbeton en andere bouwmaterialen. Met 1 bus kan je 17m² opvullen.
€9,08 / BUS

Rectavit Profoam High Expansion

1-Component PU-schuim met nagenoeg geen na-expansie en verhoogd rendement.
€9,38 / ST

Rectavit PUR Cleaner 500ML

Reiniger voor schuimpistolen, maar verwijdert ook niet-uitgehard polyurethaanschuim, polyurethaankit en polyurethaanlijm zoals Rectan, Structan, Structan Express, Superfix, Rectavit 245 & 247 parketlijmen.
€7,50 / ST

Rectavit PUR Remover 100ML

Universele verwijderaar voor alle resten uitgehard polyurethaanschuim en -lijm op alle courante ondergronden.
€12,52 / ST

SIKATACK PANEL PRIMER 1 LT ZWART

Gepigmenteerde, oplosmiddelhoudende primer voor het SikaTack® Panel systeem SikaTack® Panel Primer is een oplosmiddelhoudende, zwarte, met vocht reagerende primer en vormt een dunne laag. Deze laag werkt als een verbinding tussen de substraten en lijmen. SikaTack® Panel Primer is speciaal geformuleerd voor de behandeling van hechtvlakken voor applicaties met SikaTack® Panel lijmen. De SikaTack® Panel Primer is onderdeel van een systeem voor de economische en verborgen montage van geventileerde façades. Met SikaTack® Panel Primer worden façadepanelen onzichtbaar bevestigd op hun ondergrond.
€68,91 / BLIK

Sikatack Panel-10 300 ML Ivoor Lijmkit HPL Gevelplaat

SikaTack® Panel-10 is geschikt voor structurele verbindingen van geventileerde façades en binnengevels tussen het verticale regelwerk en het façadepaneel dat wordt blootgesteld aan dynamische en statische belastingen. Geschikte ondergronden zijn geanodiseerd en gecoat aluminium, metalen composieten, HPL en keramische materialen. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden dienen te worden uitgevoerd voor het verzekeren van hechting en materiaal compatibiliteit.
€16,82 / TUBE

Rectavit Easy Fix NBS Combibox

Colle de montage PUR à séchage rapide: 10x Easy Fix NBS + 1 NBS Pistool Compact + 1 Pur Cleaner NBS
€119,79 / SET

Rectavit Easyfix TURBO 750ML

Zeer sneldrogende 1-component polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Ideaal voor het verlijmen van isolatieplaten en kleine platen, ook voor plafondtoepassingen.
€10,77 / BUS

Rectavit 230 houtlijm 500G

Waterbestendige, snelle, witte houtlijm op PVAc-basis met superieure kleefkracht op alle houtsoorten. Vochtbestendig D3 en droogt transparant op.
€10,10 / ST

TEC7 Cleaner 500ML

€11,98 / ST

Sika Anchorfix spuitmonden

10st/ set
€14,40 / ZAK

Soudal Flexifoam 750ML

elastisch purschuim
€9,56 / ST

Illbruck FM310 750ML

€5,93 / ST

Diggers NBS pistool

pistool met PFTE coating
€34,48 / ST

TEC7 310ML

lijmen + voegen + monteren
€8,47 / ST

Rectavit Easyfix Pipet 750ml

Rectavit Easy Fix montage lijm is een snel uithardende adhesive ontworpen voor toepassingen in droogbouw. Deze veelzijdige lijm is geschikt voor diverse bouwmaterialen, waaronder isolatieplaten, gipsplaten, cellenbeton, lijmblokken en meer. Het biedt een uitstekende hechting op een breed scala aan gebruikelijke bouwmaterialen en ondergronden.
€15,61 €10,77 / ST

DryFix Extra spuitlijm snelbouw PLS

PU-lijm in plaats van traditionele mortel of lijmmortel voor een nòg snellere plaatsing van uw binnenmuren. Verbruik: 1 bus is goed voor 5 m² metselwerk bij formaat 50x13,8x24,9 cm
€22,99 / ST

Rectavit Easyfix Construct NBS

Colle mousse polyuréthane certifiée pour murs porteurs en blocs à coller calibrés céramiques (briques creuses), silico-calcaires et béton cellulaire, d'une grande précision dimensionnelle.
€11,98 / ST

Sika Boom - 405 Water Stop 400 ml

Waterdichte afdichting van buisdoorvoeren, rond leidingen of bij buisverbindingen.
€48,10 / ST