Votre panier est vide.

Bardage thermowood

Filter
Filtrer par attributX
  • Longueur
  • pièce / paquet

 

ThermoWood® is een geavanceerd en milieuvriendelijk materiaal verkregen via warmtebehandeling. Het is sterker, duurzamer, en resistent tegen insecten, schimmels en rot. Veelzijdig toepasbaar, van terrasplanken, gevelbekleding, binnenhuisarchitectuur tot zelfs tuinmeubelen.

 

Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Thermowood Godo Fraké 3950x70x34

Thermo Fraké is duurzaam en stabiel hout met thermische behandeling. Het heeft een levendige, vlamachtige tekening vergelijkbaar met eikenhout. Dit is niet alleen een esthetische manier om de zon in de zomer buiten te houden, in de winter heeft een isolerend effect.
€113,26 / M²

Thermowood Jamy Zweeds Rabat Den 3900x195x26 mm

Dit is een zweeds rabat vuren thermisch gemodificeerd gevelbekleding profiel. Deze gevelrabat potdekselplanken zijn onder hoge stoomdruk verduurzaamd. Naast de ruwe zichtzijde is de rest van het Zweedse rabatdeel machinaal geschaafd, voor een optimale maatvastheid en natuurlijk het gemak van verwerken. 4st/pak - 3.04m²/pak - 1.31st/m²
€32,55 / M²

Thermowood Planchetten Alta Vuren 3900x131x18

De ALTA vuren thermowood planchet is een van de meest populaire keuzes voor gevelbekleding. Het profiel kan behandeld worden met de 100% natuurlijke brandvertrager, Burnblock®. ThermoWood® staat bekend om zijn exclusieve karakter, knoopvrij, glad en strak, waardoor het een elegante eye-catcher is, en kan ook worden gebruikt voor terrasbekleding.
€33,40 / M²

THERMOWOOD MORA AYOUS 3350x131x21

De interieurprofielen kenmerken zich door hun tijdloos design en geven uw interieur een warme en gezellige sfeer. LDCwood® ThermoWood® vuren heeft een gladde en egale structuur met kleinere knopen dan grenen. Thermo-D vuren is 'center cut', de beste kwaliteit, wat zorgt voor een stabiele en vormvaste plank. Thermo-D vuren van LDCwood® is altijd FSC®- of PEFC®-gecertificeerd. Vlotte verbindingen en loyale partnerships met de zagerijen zorgen mee voor een lage ecologische voetafdruk.
Appelez-nous pour connaître le prix /

Thermowood Kyle Vuren 3000x128x27

De interieurprofielen kenmerken zich door hun tijdloos design en geven uw interieur een warme en gezellige sfeer. ThermoWood® ayous wordt altijd kwartiers gezaagd, wat zorgt voor een absolute topkwaliteit.
€46,71 / M²