Votre panier est vide.

Congé du batiment: 15/07 - 04/08 : OUVERT POUR ENLEVEMENTS 8u - 12u , pas de livraisons possibles

 

Egaline

Filter
Filtrer par attributX
  • Type
  • Marque
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Sikafloor 200 level egalisatiemortel 3-40mm 25kg

Sikafloor®-200 Level is een multifunctionele egalisatiemortel met een zeer geringe krimp en grote dikte. Geschikt voor gemiddelde belasting.
A partir de €25,11 / ZAK

Egalisatiemortel EM 3-30 mm 25 kg

Egalisatiemortel 3-30 mm is een zeer emissiearm, snelhardend, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 3- 30 mm
Verbruik is ongeveer 1,6kg Stiho egalisatiemortel per m2 en per mm laagdikte (1,6kg/m2/mm). Een zak van 25kg egalisatiemortel geeft ca 16liter vloeibare specie.
€18,76 / ZAK

Mapei Ultraplan Maxi 25 kg egalisatiemortel grijs

Zeer snel hardend, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 3 tot 30 mm
€36,18 / ZAK

Fermacell egaliseermiddel 25 kg voor vloeren

Fermacell Egaliseermiddel Vloeren gebruik je voor het egaliseren van vloeren wanneer het niveauverschil tussen het laagste en hoogste punt maximaal 1cm is. Fermacell Egaliseermiddel is bijzonder geschikt voor het gelijkmaken van ondergronden in binnenruimtes. Het egaliseermiddel kan ook worden aangebracht op Fermacell Vloerplaten in plaats van een afsmeerlaag op het totale oppervlak.
€42,41 / ZAK

Weber niv pro grijs 20kg

Zelfnivellerende cementgebonden egalisatiemortel voor binnenvloeren, mag op vloerverwarming.
€24,08 / ZAK

Stiho egalisatiemortel 25 kg EM 1-10 mm 25 kg

Stiho egalisatiemortel 1-10mm is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van vloeren en het corrigeren van maatafwijkingen. Geschikt voor binnen toepassing in laagdikten van 1 tot 10mm op minerale ondergronden. Daarnaast geschikt voor het corrigeren van maatafwijkingen. De mortel is een fabrieksmatig vervaardigde gebruiksklare droge egalisatiemortel op cementbasis en geschikt als onderlaag voor: PVC, tapijt, laminaat, parket en keramische-, marmeren, en natuurstenen tegelvloeren.
€15,25 / ZAK

Ardex A 45 Vloeregalisatie

Perfecte overgangen voor topprestaties. ARDEX A45 wordt met name toegepast als basisproduct bij de renovatie van oude gebouwen. Met het oog op tijd en kosten is het niet altijd mogelijk om bepaalde problemen grondig aan te pakken. Het behandelen van oude ondergronden is derhalve een bijzonder belangrijk punt bij het renoveren van bestaande gebouwen. Bovendien overtuigt dit stabiel reparatieproduct door zijn tempo: Het verhardt en droogt zeer snel dankzij het ADURAPID-effect en is in een mum van tijd legklaar.
€63,28 / ZAK

Ardex F5 gevelegalisatie 25 kg vezelversterkt

Gevelegalisatie voor het repareren en pleisteren van gevels, wanden en plafonds. Geschikt voor buiten en binnen wand en plafond.
€118,40 / ZAK

Mapei Planitop Fast 330 sneldrogende uitvlakmortel 3-30 mm D 25 kg

Mapei Planitop Fast 330 is een snel bindende, vezel versterkte egalisatiemortel op cementbasis voor het binnen- en buitenshuis regulariseren van wanden en vloeren in laagdikten van 3 tot 30 mm.
€35,70 / ZAK

Sikafloor 03 Primer 10 kg

Primaire prêt à l'emploi et dispersé dans l'eau, pour utiliser en-dessous des mortiers d'égalisation et des colles carrelages.
€79,26 / BUS

Sikafloor 01 primer 10kg

Sikafloor®-01 Primer is een 1-component, watergebaseerd concentraat op basis van synthetisch hars, dat aangelengd wordt met water en gebruikt wordt om ondergronden op basis van cement, hout en gietasfalt voor te behandelen. Het product wordt gebruikt onder cementgebaseerde egalisatiemortels en morteltegellijmen, voornamelijk om de zuigkracht van de ondergrond te verminderen en de hechting op de ondergrond te verbeteren.
€72,48 / BUS