Votre panier est vide.

Mortiers

Filter
Filtrer par attributX
  • Type
  • Marque
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Bouwpunt Turbobeton 25kg

Bouwpunt snelbeton is een industrieel vervaardigde droge beton gekenmerkt door zijn korte uithardingstijd en zijn verwerking zonder mengen. Het is een mengeling van zand, kiezel, speciale snelhardende cementen en diverse toeslagstoffen om de kwaliteit te verbeteren.
€6,80 / ZAK

Bouwpunt Betonmortel 25 kg

Bouwpunt betonmortel is een industrieel vervaardigde droge beton. Dit is een kant-en-klare mengeling van zand, kiezel.
€4,00 / ZAK

Bouwpunt Chape 25 KG

Chape is een industrieel vervaardigd droog mengsel voor het aanmaken van cementgebonden dekvloeren.
€4,15 / ZAK

Bouwpunt stabilisé 25 kg

Bouwpunt stabilisé is een industrieel vervaardigd droog mengsel voor het aanleggen van zand/cement funderingslagen.
€3,95 / ZAK

Bouwpunt Metselmortel 25 kg

Metselmortel is een industrieel vervaardigde droge mortel van de klasse M5.
€4,95 / ZAK

Cement Holcim 25kg - P32,5

De classic grijze cement sluit het beste aan bij uw behoeften. Dit cement kan voor allerlei toepassingen gebruikt worden: fundering, de fabricatie van betonplaten, dekvloeren, betonnen vloeren en constructies in gewapend beton. Het cement kan eveneens gebruikt worden voor metselwerken, bijvoorbeeld voor het optrekken van muren, om gevels te plamuren of om tegels te plaatsen.
€4,90 / ZAK

Cement Holcim 25kg - P52.5

Het holcim P52.5 cement is een portlandcement. Het is erg performant, ideaal om te gebruiken in de winterperiode. Dankzij dit cement kan het beton of de mortel snel een voldoende druksterkte bereiken. Door het hoge Portland-klinkergehalte van Strong zijn bovendien snelle bindings- en verhardingsprocessen mogelijk, waardoor werken verrassend snel vooruitgaan.
€5,30 / ZAK

Sika Grout-234 krimpvrije gietmortel 25kg

Deze direct bruikbare, cementgebonden mortel transformeert bij vermenging met water tot een vloeibare, krimpgecompenseerde samenstelling. Door het gebruik van gerecyclede grondstoffen als partiële vervanging van traditioneel Portlandcement, draagt deze mortel bij aan een lagere milieubelasting en verminderde koolstofvoetafdruk.
€21,10 / ZAK

Witte cement 20kg

Coeck wit cement is een snel uithardende Portlandcement met hoge vroeg- en standaardsterktes, vervaardigd uit extreem zuiver kalksteen en fijngemalen zand. Wat dit cement zo uniek maakt, is de witte kleur, de hoge consistentie, het buitengewoon lage gehalte aan alkali en de hoge sulfaatbestendigheid. type: CEM II/ B-L 42,5 N
€8,20 / ZAK

Mapei Topcem Pronto 25kg

Gebruiksklare, voorgemengde mortel met een normale binding en een beheerste krimp voor dekvloeren met een snelle droging (4 dagen).
€13,33 / ZAK

LIJM SNELBOUW PLS POROTHERM 25KG

Porotherm lijm voor het verlijmen van keramische binnenmuurstenen.
€15,00 / ST

H+H Cellenbeton lijm 15 KG

H+H Cellenbetonlijm is toepasbaar voor cellenbeton blokken en kan zowel wel horizontaal als verticaal worden verwerkt. De lijm is verkrijgbaar in 15kg zakken. De lijm vermengen met water in een kuip en met een roerstaaf een klontvrije pasta maken. De verhouding van lijm en water wordt aangegeven op de verpakking.
A partir de €8,95 / ST

Ardex Snelmortel A38 - 25 kg

Voor het maken van snel bruikbare en belegbare cementdekvloeren verbonden aan de ondergrond of op een isolatie- of scheidingslaag. Snel legklaar: na 4 uur voor keramische tegels, natuursteen- en betontegels, na 2 dagen voor elastische en textiele vloerbedekkingen en parket. Sterkteklassen CT-C35-F4 (MV 1:6) tot CT-C45-F5 (MV 1:4) Verwerkingstijd: circa 60 minuten (+20 °C) Na ongeveer 2-3 uur (+20 °C) beloopbaar Zeer emissiearm EC1PLUS R
€49,90 / ZAK

Ardex R 1 renovatiespachtel 5 kg

ARDEX R 1 RENOVATIEPLEISTER Met ARDURAPID-effect In alle laagdiktes de volgende dag al verder te bewerken Perfecte oppervlakken in Q1 - Q4 Spanningsarm en zeer sterk Voor laagdiktes tot 10 mm zonder in te klinken
€43,15 / ZAK

Ardex AR 300 multimortel 25 kg

Egaliseren, uitvlakken en bepleisteren van wand- en vloervlakken in laagdiktes van 2 - 30 mm voor het opnemen van tegels en platen.
€35,50 / ZAK

Ardex G9 S Flex voegmortel 5 kg

ARDEX G 9 S FLEX 2-15 FLEX-VOEGMORTEL, SNEL Voor voegbreedtes van 2 - 15 mm Zeer vervormbaar / grote stabiliteit Snelhardend en belastbaar Water- en vuilafstotend CG2 WA volgens EN 13888
€37,99 / ZAK

Ardex S 7 Plus afdichtmortel 15 kg

ARDEX S 7 PLUS FLEXIBEL AFDICHTMIDDEL Poedervormig, ééncomponent en geurneutraal Strijk- en pleisterbaar Vezelversterkt Hoge stabiliteit Lange verwerkingstijd Begaanbaar na circa 4 uur
€73,00 / ZAK

Ardex F11 gevelegalisatie 25 kg wit binnen/buiten cementbasis

Voor het gladmaken, repareren en egaliseren van gevels, wand- en plafondoppervlakken. Voor gebruik binnen en buiten.
€61,80 / ZAK

Sika Monotop 410 R - Reparatiemortel

Sika MonoTop®-410 R is een mengklare, krimparme herstelmortel op basis van een hydraulisch bindmiddel, speciale vulstoffen, toeslagstoffen en vezels. De mortel bezit na uitharding een lichtgrijze kleur. Klasse R4 volgens EN 1504-3.
€28,90 / ZAK

Sika Fiber PPM-6 600g

Polypropyleenvezels voor beton en chape.
€14,95 / ST

Knauf SupraCem 25kg

SupraCem is een minerale en mengklare mortel, op basis van kalk/cement, versterkt met vezels en is waterafstotend. Grijs van kleur. SupraCem dient als kleef- en wapeningsmortel voor de gevelisolatiesystemen A1, B1 en Diffutherm. Geschikt als hechtmortel en dunpleister op beton, en als egalisatiemortel op oude stabiele pleisters. Moet altijd afgewerkt worden met een Knauf sierpleister.
€23,50 / ST

Knauf SupraCem Pro 25kg

SupraCem PRO est un mortier minéral et prêt à l'emploi, à base de chaux/ciment, renforcé de fibres et hydrofuge. Disponible en blanc ou par couleur.
Appelez-nous pour connaître le prix /

Ardex K 80 vloeregalisatie cementdekvloer 25 kg

Ontdek de ARDEX K 80 voor hoogwaardige gebruiksvloeren in woningen. Egaliseert diverse ondergronden in laagdiktes van 5 mm tot 50 mm. Snel begaanbaar en ideaal voor tegels, natuursteen en andere vloerbedekkingen.
€51,20 / ZAK

PTB groutmix mortier de calage et scellement sans retrait 25 kg

GROUTMIX CA est une poudre sèche, à laquelle il suffit d'ajouter de l'eau pour obtenir un mortier de calage et scellement, pouvant être utilisé à l'intérieur et à l'extérieur. GROUTMIX CA est constitué de ciment, de sables quartzeux sélectionnés et d'additifs de haute qualité. Par simple ajout d'eau, on obtient un mortier de calage et scellement sans retrait ayant pour principales propriétés: une résistance finale élevée et une adhérence au béton, au mortier et à l'acier.
€11,50 / ZAK

Sika Monotop - 109 Waterproofing 5 kg

Sika MonoTop®-109 WaterProofing is een 1-component, cementgebaseerde, mengklare mortel met een borstelbare consistentie.
€13,90 / ZAK

Mapei Topcem - sneldorgende cement 20 kg

Mapei topcem is een speciaal sneldrogende cement voor het aanbrengen van zwevende en hechtende deklagen (chape) voor het plaatsen van hout, pvc, keramiek, natuursteen, vloerbedekking wanneer snelle droging noodzakelijk is. Geschikt voor binnen en buiten.
€16,13 / ZAK

Sika Monotop - 112

Sika MonoTop®-112 MultiUse Repair is een 1-component, gebruiksklare, thixotrope mortel op basis van een cementgebaseerd bindmiddel en geselecteerde aggregaten, die synthetische microvezels bevat en gebruikt wordt voor de herstelling van beton.
€19,90 / ZAK

Ardex AM 100 mortier d'égalisation 25 kg intérieur/extérieur 5-50 mm

Le mortier d'égalisation Ardex AM100 est un mortier contenant du ciment qui convient à l'égalisation, à la réparation et à l'enduit des murs en couches minces et épaisses pour une utilisation à l'intérieur, à l'extérieur et sous l'eau.
€59,90 €29,00 / ZAK

Sika Monotop 111 Anti-Corrosie 2kg

Sika MonoTop®-111 AntiCorrosion est un coulis monocomposant, cimenteux, modifié par des polymères et contenant de la fumée de silice, utilisé comme protection anticorrosion des aciers dans le béton armé et comme pont d’adhérence.
€17,55 / ST

Weberjoint Fluide Gris 25kg

Mortier de jointoiement fluide à durcissement rapide utilisée pour jointoyer pavements, terrasses, entrées et des allées de jardin.
€17,50 / ZAK