Votre panier est vide.

Congé du batiment: 15/07 - 04/08 : OUVERT POUR ENLEVEMENTS 8u - 12u , pas de livraisons possibles

 

Entretien et nettoyage

Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Lithofin KF Intensiefreiniger 1L

Voor periodieke grondige reiniging of voor het regelmatig reinigen van intensief gebruikte oppervlakken. Verwijdert hardnekkige en sterke vervuilingen, olie-achtige of vettige verontreinigingen. Uitstekend geschikt voor alle keramische tegels.
€18,69 / BUS

Lithofin LÖSEFIX 1L

Verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten. De verontreinigingen worden opgelost en kunnen daarna met water worden afgenomen. Type product: oplosmiddelhoudende reiniger
€22,91 / BUS

Lithofin OIL-EX 250ml

Verwijdert diep ingedrongen was-, vet- en olievlekken.
€24,41 / BUS

Lithofin Resin-EX 1 liter

Verwijdert sluier van epoxyhars-voegsel en resten van epoxy-bestratingsvoegmortel, alsook harsresten, verzegelingen en coatings, olie- en vetafzettingen, verven (graffiti), kunststofresten en vele andere hardnekkige vervuilingen. Geschikt voor keramiek en alle ruwe natuur- en kunststeen.
€37,59 / BUS

Lithofin Rost-EX 500ml

Verwijdert roestvlekken van alle steen oppervlakken, ook voor marmer en kalksteen.
€19,70 / BUS

Lithofin Vlekstop "W" 1 liter

Voor poreuze keramiek, natuur- en betonsteen. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water, beschermt tegen vlekken en vergemakkelijkt het onderhoud. Als voorbehandeling; vergemakkelijkt het afwassen van de voegmortels.
€37,21 / BUS

Lithofin GLASTILAN 1 liter

Universeel te gebruiken voor alle steen- en tegelvloeren, terracotta en betonsteen. Reinigt en onderhoudt bij het dweilen in één keer. De oppervlakken behouden een mooi en verzorgd uitzicht. Ideaal voor alle ruwe, poreuze en ongeglazuurde oppervlakken.
€14,50 / BUS

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar 1 liter

Voor alle keramische vloeren zoals ruwe en gladde keramische tegels, fijnverglaasde grès en terracotta. Verwijdert moeiteloos cementsluiers, voegselresten, roest, kalk- en andere verharde vuillagen. Speciaal geschikt voor het verwijderen van resten van flexvoegen.
€15,60 / BUS

Lithofin KF Sanitairreiniger 1 liter

Voor het regelmatige onderhoud van natte ruimtes, voor glans en hygiënische reinheid. Verwijdert kalkaanslag en ketelsteen, roest, vetaanslag en zeepresten. Reinigt chroom, keramiek, roestvrij staal enz. Niet voor zuurgevoelige oppervlakken.
€15,60 / BUS

Lithofin KF Onderhoudsreiniger 1 liter

Voor de dagelijkse dweilbeurt van normaal belaste vloeren. Reinigt en onderhoudt in één keer zonder strepen en zorgt steeds voor een verzorgde aanblik van de tegelvloer.
€15,60 / BUS

Lithofin MN Vuiloplosser 1 liter

Voor de dagelijkse dweilbeurt van normaal belaste vloeren. Reinigt en onderhoudt in één keer zonder strepen en zorgt steeds voor een verzorgde aanblik van de tegelvloer.
€15,60 / BUS

Berdy Piraat natuursteen reiniger 1L

De Berdy piraat is een krachtige vuiloplosser voor natuursteen. Kan gebruikt worden voor binnen en buiten. Verwijdert oude waslagen, zeepresten, roet, teer, …
€11,37 / BUS

Berdy Cerasol onderhoudsreiniger keramische tegels 1L

Cerasol is een ontvettende, niet voedende dweilzeep die geen bijkomende glans heeft.
€14,88 / BUS

Berdy Cena cementsluiverwijderaar 1L

BERDY CENA verwijdert veilig cementsluier, mortel resten, uitslag, kalkaanslag en vuil op alle soorten natuursteen. Gebruik in maximale verhouding van 0,5 L op 5 L (lauw) water per 10 m². Schuur met deze oplossing het te behandelen oppervlak en laat niet langer dan 10 minuten inwerken. Spoel grondig na zodat losgemaakte aanslag goed verwijderd wordt.
€16,34 / BUS

Berdy Topbril natuurlijke zeep voor natuursteen

Natuurlijke zeep voor natuursteen/cementtegels. Topbril geeft een natuurlijke bescherming & glans zonder dat er voetstappen/strepen nablijven. Het is milieuvriendelijk & bevat geen toegevoegde detergenten. Eerste gebruik: maximum 3 soeplepels op 10 L water (tot de vloer voldoende gevoed en beschermd is). Nadien de dosering verminderen tot 1 soeplepel op 10 L lauw water.
€44,71 / BUS

Berdy intensieve reiniger 1L

Reinigt en ontvet intensief Voor alle keramische vloer- & wandtegels
€15,73 / BUS

Berdy outdoor groene aanslag reiniger 5L

Green Free is een product voor het verwijderen van algen en groene aanslag op alle oppervlakten en voor de behandeling van zwembaden.
€50,22 / BUS

Antislip spray tegels 6175 500 ml

Antislip spray uitgevoerd met titanium poeder. Met behulp van Tegelvast antislipspray kun je eenvoudig voor extra veiligheid en comfort in de badkamer zorgen.
€79,74 / ST

Set complet d'enduits pour joints de carrelage 7710 - Diverses couleurs

Vous avez des problèmes de moisissure dans les joints ? L'enduit coloré de Tegelvast est la solution de jointoiement pour les bricoleurs et les professionnels et peut désormais être commandé sous forme de flacons individuels dans les différentes couleurs.
€55,37 / SET

Résine d'injection 6140 set 1 250 ml incl. embout mélangeur, buse et foret 2.2 mm

Un kit de bricolage unique qui vous permet de refixer les carreaux décollés. Le système d'injection Tegelvast pour le bricolage est une résine époxy unique à 2 composants avec un pouvoir de rétention élevé. Ce pouvoir de rétention est obtenu en mélangeant les 2 composants dans le système de tuyauterie spécial.
€46,58 / ST