Votre panier est vide.

Congé du batiment: 15/07 - 04/08 : OUVERT POUR ENLEVEMENTS 8u - 12u 

Les commandes avec livraison passées entre le 04/07 et le 04/08 ne pourront être livrées qu'après congé du batiment. Livraisons par courrier sont toujours possibles.

 

Carrelage sol

Filter
Filtrer par attributX
  • Marque
  • Afmetingen
  • Afwerking
  • Épaisseur
  • Antislip
  • Slijtgroep
  • pièce / paquet
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Vloertegel - Villeroy & Boch 45x45 Lucca Grey

De Lucca Grey vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€18,50 / M²

Vloertegel - Villeroy & Boch 45x45 Lucca Rock mat

De Lucca Rock vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€18,50 / M²

Vloertegel - Villeroy & Boch 60x120 Lucca Grey mat

De Lucca Grey vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€23,00 / M²

Vloertegel Villeroy & Boch 60x60 Lucca Rock mat

De Lucca Grey vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€22,00 / M²

Vloertegel - Villeroy & Boch 60x60 Lucca Sand mat

De Lucca Grey vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€22,00 / M²

Vloertegel - Villeroy & Boch 60x60 Lucca Grey mat

De Lucca Grey vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€22,00 / M²

Vloertegel - Villeroy & Boch 60x60 Lucca Pearl mat

De Lucca Grey vloertegel heeft een modern design met een elegante uitstraling.
€22,00 / M²

Vloertegel - Villeroy & Boch 60x60 My Earth Antraciet

Bij het wand- en vloerconcept MY EARTH heeft elke tegel een uniek patroon – een kenmerk dat je ook bij natuursteen vindt. De serie van hoogwaardig, slijtvast vilbostone porcellanato is niet alleen geschikt voor binnen- en buitenruimten (bijv. terrassen en serres), maar ook voor de vormgeving van wellnessruimten en zwembaden.
€26,00 / M²

Vloertegel Sintesi - 60x60 Concept Stone Black

De Sintesi Concept Stone tegel in de afmetingen 60x60cm is uitgevoerd in een diepe, mysterieuze zwarte tint, die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte. De fijne textuur en subtiele glans op het oppervlak geven de tegel een natuurlijke steenachtige uitstraling zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. De matte uitvoering van de tegel, met een antislipwaarde van R9, zorgt ervoor dat de tegel veilig en comfortabel in gebruik is.
€23,50 / M²

Vloertegel Sintesi - 60x60 Concept Stone Silver

De Sintesi Concept Stone tegel in de afmetingen 60x60cm is uitgevoerd in een mysterieuze zilver tint, die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte. De fijne textuur en subtiele glans op het oppervlak geven de tegel een natuurlijke steenachtige uitstraling zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. De matte uitvoering van de tegel, met een antislipwaarde van R9, zorgt ervoor dat de tegel veilig en comfortabel in gebruik is.
€23,50 / M²

Vloertegel Sintesi - 60x60 Concept Stone Earth

Breng de natuurlijke pracht van aardetinten in uw interieur met de Sintesi Concept Stone Earth 60x60 Vloertegel. Deze verfijnde tegel is geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van aardse elementen en zal uw vloerruimtes veranderen in een oase van rust en elegantie.
€23,50 / M²

Vloertegel Sintesi - 60x60 Concept Stone Sand

Haal de rustgevende en verfijnde uitstraling van een zanderig strand in uw huis met de Sintesi Concept Stone Sand 60x60 vloertegel. Deze prachtige tegel combineert tijdloze esthetiek met moderne duurzaamheid en zal uw interieur transformeren in een oase van natuurlijke sereniteit.
€23,50 / M²

Vloertegel Sintesi - 80.2x80.2 Timeless Taupe

Ontdek de grenzeloze klasse en verfijning van de Sintesi Timeless Taupe 80.2x80.2 Vloertegel - de ultieme keuze voor wie op zoek is naar luxe en duurzaamheid! Met deze sensationele tegel verandert u uw ruimte in een adembenemend meesterwerk dat indruk maakt op iedereen.
€29,50 / M²

Vloertegel - 60x60 Ceppo White

De nieuwe Ceppo di Grè-collectie met de eigenschappen van porcellanato, zoals weerstand en niet-absorptie is deze serie ideaal voor vloeren en muren, perfect afgestemd op de binnenoppervlakken.
€24,50 / M²

Vloertegel Revoir Paris - 20x20x2 Jardin Tuileries Adele Bleu

Revoir Paris staat bekend om zijn prachtige decortegels geinspireerd op oude vloeren zoals we die kennen uit statige herenhuizen. Nieuw in ons assortiment is de Tuilerie collectie. Vier verschillende motieven voor buiten op het terras, een buitenkamer, een serre of een mooie entree naar de voordeur. Slijtvast en natuurlijk vorstbestendig. De toepassingsfoto kan andere tegels bevatten uit dezelfde serie.
€83,23 / M²

Vloertegel - 60x60 cm Caesar Step in - Verschillende kleuren

Step In is een keramische tegel waarin de wereld van teruggewonnen steen en versleten beton in perfecte harmonie samenkomen om een eigentijdse smaak te bieden. De ontmoeting tussen de materie van de steen en de industriële aard van beton is zichtbaar op het oppervlak in de vorm van verfijnde kleurenschema's, die het product een warme, moderne smaak geven. De texturale aantrekkingskracht en exclusiviteit van dit materiaal is ideaal voor het verfraaien van elk interieuroppervlak, met een uniek, uiterst opvallend high-end effect. Beschikbaar in verschillende kleuren: Dusk, Taupe, Dark, Grey.
€24,00 / M²

Vloertegel - 60x60 Florim Rock Salt - Verschillende kleuren

Met Rock Salt is het mogelijk om comfortabele ruimtes te creëren waar je tot rust kunt komen, ver weg van de hectiek van het dagelijkse leven. Geïnspireerd door de esthetiek van grote blokken steenzout die uit ondergrondse mijnen worden gehaald en ook worden gebruikt voor de constructie van muren en zoutkristallen, geeft de Rock Salt collectie opnieuw de smaak weer van een suggestieve natuurlijkheid die in staat is om woonruimtes eigentijds te maken.
€24,15 / M²

Vloertegel - 60,4x123,8 - Fioranese Frammenta - Verschillende kleuren

FRAMMENTA porcellanato met steeneffect heeft duidelijke onregelmatige korrels of kiezels, met een mix van mini- en macropatronen, die woon- of commerciële ruimtes, zowel binnen als buiten, een opvallende en onderscheidende uitstraling geven. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren: Bianco, Beige, Grigio Chiaro, Grigio Scuro, Antracite
€33,80 / M²

Vloertegel - 80x80 Florim Atmosphères Patine Smooth - Charme/Desir

De naam "Atmosphère" suggereert een focus op het creëren van een sfeervolle en esthetisch aantrekkelijke omgeving. De "smooth" afwerking geeft de tegel een glad oppervlak, wat esthetisch aantrekkelijk is en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Deze tegel is geschikt voor verschillende binnenruimtes, zoals woonkamers, keukens, badkamers, gangen en commerciële ruimtes waar een duurzame vloerafwerking vereist is.
€18,50 / M²

Kromatika Hexagon Carrelage De sol et de mur 11.6x10.1cm

Kromatika est une magnifique gamme de carreaux de sol et de mur en provenance d'Espagne, disponible en 9 couleurs vives et vibrantes avec la forme hexagonale la plus populaire. Chaque couleur présente une variation naturelle et constante. C'est une gamme idéale pour les plinthes de cuisine, les murs remarquables des salles de bains ou les utilisations commerciales telles que les cafés et les restaurants. Comme il s'agit d'une collection de porcelaine répondant à la norme antidérapante R10, elle convient également à tous les revêtements de sol d'intérieur.
€70,00 / M²

Block Dark Grey N-Rect. 45x45 - Garagetegel

De block Dark Grey 45x45 is een stevige keramische garagetegel. Deze zijn krasbestendig en kunnen goed tegen olie of vloeistof. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud.
€15,00 / M²