U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Zakgoed

Filter op eigenschappen
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Ardex X 77 tegellijm 25 kg binnen/buiten Microtec

Ardex X 77 mictrotec is water- en vorstbestendig, flexibele tegellijm. Uiterst betrouwbaar door ARDEX MICROTEC-technologie, zeer zuinig in verbruik, geeft geen uitbloeiingen en is geschikt voor vloerverwarming.
€57,96 / ZAK

Ardex A 45 Stabiel reparatieproduct

Perfecte overgangen voor topprestaties. ARDEX A45 wordt met name toegepast als basisproduct bij de renovatie van oude gebouwen. Met het oog op tijd en kosten is het niet altijd mogelijk om bepaalde problemen grondig aan te pakken. Het behandelen van oude ondergronden is derhalve een bijzonder belangrijk punt bij het renoveren van bestaande gebouwen. Bovendien overtuigt dit stabiel reparatieproduct door zijn tempo: Het verhardt en droogt zeer snel dankzij het ADURAPID-effect en is in een mum van tijd legklaar.
€63,28 / ZAK

Mapei Topcem 20 kg

Mapei topcem is een speciaal sneldrogende cement voor het aanbrengen van zwevende en hechtende deklagen (chape) voor het plaatsen van hout, pvc, keramiek, natuursteen, vloerbedekking wanneer snelle droging noodzakelijk is. Geschikt voor binnen en buiten.
€19,52 / ZAK

SIKA GROUT-234 KRIMPVRIJE GIETMORTEL 25KG

Deze direct bruikbare, cementgebonden mortel transformeert bij vermenging met water tot een vloeibare, krimpgecompenseerde samenstelling. Door het gebruik van gerecyclede grondstoffen als partiële vervanging van traditioneel Portlandcement, draagt deze mortel bij aan een lagere milieubelasting en verminderde koolstofvoetafdruk.
€21,90 / ZAK