U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Egalisatie

Filter
Filter op eigenschappenX
  • Type
  • Merk
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Sikafloor 200 level egalisatiemortel 3-40mm 25kg

Sikafloor®-200 Level is een multifunctionele egalisatiemortel met een zeer geringe krimp en grote dikte. Geschikt voor gemiddelde belasting.
Van €25,11 / ZAK

Weber niv pro grijs 20kg

Zelfnivellerende cementgebonden egalisatiemortel voor binnenvloeren, mag op vloerverwarming.
€24,08 / ZAK

Stiho egalisatiemortel 25 kg EM 1-10 mm 25 kg

Stiho egalisatiemortel 1-10mm is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van vloeren en het corrigeren van maatafwijkingen. Geschikt voor binnen toepassing in laagdikten van 1 tot 10mm op minerale ondergronden. Daarnaast geschikt voor het corrigeren van maatafwijkingen. De mortel is een fabrieksmatig vervaardigde gebruiksklare droge egalisatiemortel op cementbasis en geschikt als onderlaag voor: PVC, tapijt, laminaat, parket en keramische-, marmeren, en natuurstenen tegelvloeren.
€15,25 / ZAK

Ardex A 46 egalisatie buitenvuller 25 kg

ARDEX A46 is een stabiele buitenvuller, die speciaal voor op zwaar werk berekend openluchtgebruik wordt ontwikkeld. Het is altijd de juiste keuze als het gaat om het vullen van gaten, uitsparingen, oneffenheden, oneffenheden, spleten en uitsparingen in vloer- of muuroppervlakken.
€72,00 €58,68 / ZAK

Ardex wandegalisatie A826 - 25 kg

Op gips-kunststofbasis voor het gletten en vullen van wanden en plafonds.
Van €63,52 / ZAK

Egalisatiemortel EM 3-30 mm 25 kg

Egalisatiemortel 3-30 mm is een zeer emissiearm, snelhardend, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 3- 30 mm
Verbruik is ongeveer 1,6kg Stiho egalisatiemortel per m2 en per mm laagdikte (1,6kg/m2/mm). Een zak van 25kg egalisatiemortel geeft ca 16liter vloeibare specie.
€18,76 / ZAK

Ardex A 828 uitvlakmortel 5 kg nadenvuller binnen-gipsbasis

Op gips-kunststofbasis Voor het uitvlakken en vullen van wanden en plafonds. Deze wandegalisatie is het ideale product voor het maken van vlakke, gladde en spanningsvrije wanden en plafonds.
€47,21 / ZAK

Ardex A 950 flexegalisatie 25 kg sneldrogende uitvlakmortel wand/vloer

Ardex A950 is een sneldrogende egalisatiemortel voor wand-, plafond- en vloerafwerking. Dit reparatie- en oppervlakteproduct kan gebruikt worden voor het pleisteren en uitvlakken ter voorbereiding van tegelwerk of andere bedekkingen.

Verbruik: ca. 1,1 kg poeder per m²/mm.
€102,73 €41,14 / ZAK

Ardex K33 universele egalisatiemiddel 25 kg

Voor het maken van gelijkmatig absorberende en vlakke oppervlakken voor het dragen van elastische en textiele vloerbedekkingen, parket en tegelbekleding (op cementbasis).

Gebruik: binnen

Verbruik: ca. 1,5 kg poeder per m²/mm

Toepassing: Uitvlakken en egaliseren van cement-, gietasfalt en calciumsulfaat- dekvloeren, betonvloeren en andere geschikte vloeren voor het dragen van elastische en textiele vloerbedekkingen, parket en tegelbekleding.
€60,38 €35,09 / ZAK

Ardex CL 300 uitvlakmortel 25 kg laagdikte 2-20 mm projectegalisatie

De Ardex CL300 in het grijs is een prodcut voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van vloeroppervlakken voor binnen. Ook perfect te gebruiken voor het aanbrengen van vloerbedekkingen, keramische tegels, beton- en natuursteentegels.Verhardt en droogt snel
Na ca. 2-3 uren beloopbaar en legklaar
Zelfegaliserend
Laagdikte 2 - 20 mm
inhoud verpakking: 25 kilo
€32,14 / ZAK

Ardex K 39 vloeregalisatie 25 kg

Ardex K39 is een reactiveerbare vloeregalisatie met Microtec technologie op cementbasis voor het uitvlakken en nivelleren van ondergronden binnen. Deze egalisatie zorgt ervoor dat designvloeren zoals bedoeld uitzien en dat tegels van groot formaat mooi tot hun recht komen. De vloeregalisatie is geschikt voor ondergronden van cement-, gietasfalt- en calciumsulfaat-dekvloeren, betonvloeren en andere geschikte vloeren voor het leggen van elastische en textiele vloerbedekkingen, tegels en parket. De innovatieve Microtec vloeregalisatie K39 is een uitstekende oplossing voor het realiseren van zeer gladde ondergronden bij grote oppervlakken. Naast de optimale zelfnivellerende eigenschappen beschikt de egalisatiemortel over een uitgesproken lange vloeitijd. De mortel is 40 minuten lang verwerkbaar en is beloopbaar na 2 tot 3 uur.

Door het zogenaamde activatoreffect kan Ardex K39 door opnieuw opmengen, zonder toevoeging van water, weer gereactiveerd worden. Hierdoor is de mortel ook perfect geschikt voor professionals die alleen werken.

Producteigenschappen:
- Maken van extreem gladde en vlakke legoppervlakken;
- Speciaal geschikt voor PVC-, PVC-designvloeren en grootformaattegels;
- Voor laagdiktes tot 10 mm;
- MICROTEC TECHNOLOGY voor een lange vloeitijd.
€45,57 / ZAK

Mapei Planitop Fast 330 sneldrogende uitvlakmortel 3-30 mm D 25 kg

Mapei Planitop Fast 330 is een snel bindende, vezel versterkte egalisatiemortel op cementbasis voor het binnen- en buitenshuis regulariseren van wanden en vloeren in laagdikten van 3 tot 30 mm.
€35,70 / ZAK

Mapei Ultraplan Maxi 25 kg egalisatiemortel grijs

Zeer snel hardend, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 3 tot 30 mm
€36,18 / ZAK

Ardex A 45 Vloeregalisatie

Perfecte overgangen voor topprestaties. ARDEX A45 wordt met name toegepast als basisproduct bij de renovatie van oude gebouwen. Met het oog op tijd en kosten is het niet altijd mogelijk om bepaalde problemen grondig aan te pakken. Het behandelen van oude ondergronden is derhalve een bijzonder belangrijk punt bij het renoveren van bestaande gebouwen. Bovendien overtuigt dit stabiel reparatieproduct door zijn tempo: Het verhardt en droogt zeer snel dankzij het ADURAPID-effect en is in een mum van tijd legklaar.
€63,28 / ZAK

Ardex A 930 wandmortel 20 kg binnen/buiten

Ardex A930 is een wanduitvlakmortel zeer geschikt is voor het repareren en uitvlakken van wanden en plafonds, het vullen van grote oneffenheden of het bijwerken van diep uitgebroken gedeeltes. Bij deze mortel kan na voldoende verharding van de egalisatielagen van circa 3 tot 4 uur de tegels gelegd worden. In het geval van een vochtgevoelige natuursteen kan deze wandmortel na circa 1 dag aangebracht worden tot een laagdikte van 5 mm.

Eigenschappen:
- Spanningsarm;
- Geschikt voor machines en is verpompbaar;
- Te schuren en te gletten.
€31,48 / ZAK

Ardex 9 afdichtingsmiddel 5 kg binnen/buiten reactieve poeder

Ardex 9 is de reactiepoeder van de snelle tweecomponenten-afdichting Ardex 8 + 9. Ardex 8 + 9 is bijzonder handig als er snel gewerkt moet worden.

Ondanks een lange verwerkingstijd van circa 45 minuten, is Ardex 8 + 9 al na 2 uur begaanbaar. Het materiaal is oplosmiddelvrij en zeer emissiearm EC1 PLUS R volgens GEV EMICODE.
Toepassing:
- Binnen: Het afdichten van vloeren en wanden onder plaat- en tegelwerk;
- Buiten: Het afdichten en beschermen van de ondergrond tegen uitbloeiingen en vochtdoorslag. Ardex 8 + 9 kan worden gebruikt voor het afdichten van balkons en terrassen indien deze óók wordt voorzien van tegels.

Eigenschappen:
- Strijk- en pleisterbaar;
- Oplosmiddelvrij;
- Hoge stabiliteit.
€48,29 / ZAK