U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Onderdakfolies

Bekijk ons assortiment aan onderdakfolies, UV-bestendige folie en gealuminiseerde folie aan scherpe prijzen.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Korafleece onderdakfolie 1,5 m x 50 m - 75 m²

Dé onderdakfolie voor een compleet weer- en winddicht Koramic dak.
€162,14 / ST

Korafleece Plus onderdakfolie 1,5 m x 50 m 75 m²

Korafleece Plus onderdakfolie is zeer dampdoorlatend, neemt condensatievocht op en voert het af naar buiten dankzij het polyestervlies aan de achterzijde. De dubbele kleefstrook zorgt voor gemakkelijke winddichte afwerking en regen- en winddichte overlappen, wat de isolatie-energieprestaties verbetert.
€228,69 / ST

Korafleece Maxi onderdakfolie 1,5x50 m

Korafleece Maxi onderdakfolie is een folie met een extra hoge UV-stabiliteit speciaal voor daken met recuperatiepannen. Deze capillaire folie wordt ook gebruikt bij gevelbekleding met open voeg.
Van €302,50 / ST

Korafleece Premium onderdakfolie 1,5 m x 50 m - 75 m²

De Korafleece premium is een onderdakfolie met ultra hoge dampdoorlatendheid speciaal voor flauw hellende daken.
€719,95 / ROL

Onderdakfolie Mistral budget 150 - 75M² /rol

De Mistral onderdakfolie product biedt een ademend onderdak waarbij uitstekende waterdampdoorlaatbaarheid gegarandeerd is. Het is speciaal ontworpen voor gebruik op gesloten, geventileerde schuine daken en gevels. Met een naadloze waterdichtheid beschermt het doeltreffend tegen potentieel schadelijk water en sneeuw, terwijl het tegelijkertijd de isolatie optimaliseert dankzij zijn perfecte afdichting. Voor een moeiteloze installatie worden 2 kleefstroken meegeleverd. Met een temperatuurbestendigheid van -40°C tot +80°C en 4 maanden UV-bestendigheid, biedt dit product duurzaamheid en betrouwbaarheid voor verschillende omstandigheden.
€90,75 / ROL

Gevelfolie Delta Fassade 30 - 1,5 m x 50 m - 75m²

Delta Fassade 30 is een dampopen gevelfolie geschikt bij zowel gevelconstructies met gesloten gevelbekleding als gevels met open voegen tot 30 mm. De folie heeft een Sd-waarde van slechts 0,02 m en heeft daarmee een uitstekende dampdoorlaatbaarheid waardoor de constructie goed blijft ventileren.
Van €338,80 / ROL