U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Impregneermiddel

Filter
Filter op eigenschappenX
  • Type
  • Merk
  • Producten
  • Toepassing
  • Verpakking
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Sikagard-703 W - gevelimpregneermiddel - 5L

WATERAFSTOTEND IMPREGNEERMIDDEL VOOR GEVELS Voor het waterafstotend maken van gevels en het beschermen tegen waterindringing. Sikagard®-703 W wordt aangebracht op mortel, metselwerk, baksteen, natuursteen, asbestcement etc.
€38,12 / BUS

Sikagard - 703 W gevelimpregneermiddel - 20L

WATERAFSTOTEND IMPREGNEERMIDDEL VOOR GEVELS Voor het waterafstotend maken van gevels en het beschermen tegen waterindringing. Sikagard-703 W wordt aangebracht op mortel, metselwerk, baksteen, dakpannen natuursteen, asbestcement etc.
€124,51 / BUS

Knauf Isokontakt 5kg

Voor het voorbereiden van vervuilde ondergrond, zwak- en niet-zuigende ondergrond isoleert roet, nicotine, (droge) watervlekken en vergeling verwerking met kwast of roller.
€49,00 / EMR

Knauf Betokontakt 20kg

Knauf betokontakt hechtbrug voor bepleistering van ondergronden met gering zuigvermogen. Aan te raden voor beton met gladde bekisting. Verwerking gebeurt machinaal of met behulp van een lamsvachtrol.
€66,43 / EMR

KNAUF BETOKONTAKT 5 kg

Hechtbrug voor bepleistering van ondergronden met gering zuigvermogen. Aan te raden voor beton met gladde bekisting. Verwerking gebeurt machinaal of met behulp van een lamsvachtrol - inhoud: 5 kg
€31,34 / EMR

Omnibind TPW 400 primer - 10 lt

Omnicol Omnibind TPW is een transparant primer voor waterdichte grondering. Waterdichte impregnering die gebruikt wordt voor het beschermen van watergevoelige ondergronden, zoals bijvoorbeeld gipsblokken en gipskartonnen platen. Deze primer is een hechtingsbevorderende en zuigkrachtverlagende impregnering, toepasbaar onder tegel- en pleisterwerk. Het kan binnen en buiten worden toegepast, voornamelijk op de wand. Het is geschikt op zowel gladde, gesloten- als poreuze oppervlakken zoals oude zandende pleisters en krijtende oude muurverflagen. Wordt onverdund aangebracht met kwast, roller of borstel. Geschikt voor behandeling van oude schoorstenen tegen het doorslaan van roet. Het dringt diep in de poriën en is elastisch.
€50,87 / ST

Ardex P 52 voorstrijkmiddel 5 kg

ARDEX P 52 VOORSTRIJKCONCENTRAAT Zeer emissiearm / oplosmiddelvrij Voor vloeren, wanden en plafonds Voorstrijk, hechtbrug en poriënafsluiter met waterafstotende werking Verhindert bij egaliseren het opstijgen van luchtbellen uit de ondergrond Met water te verdunnen
€94,38 / EMR

Ardex P 52 voorstrijkmiddel 10 kg

ARDEX P 52 voorstrijkconcentraat voor vloeren, wanden en plafonds. Voorstrijk, hechtbrug en poriënafsluiter met waterafstotende werking. Verhindert bij egaliseren het opstijgen van luchtbellen uit de ondergrond.
€124,51 / EMR

Ardex P 52 voorstrijkmiddel 1 kg

ARDEX P 52 voorstrijkconcentraat voor vloeren, wanden en plafonds. Voorstrijk, hechtbrug en poriënafsluiter met waterafstotende werking. Verhindert bij egaliseren het opstijgen van luchtbellen uit de ondergrond.
€33,88 / ST

Sika Primer 3N - 250 ml

Sika® Primer-3 N is ontworpen voor gebruik met Sikaflex, SikaHyflex, SikaBond en Sikasil producten voor op poreuze ondergronden (zoals beton) en metalen - inhoud: 250 ml
€20,55 / ST

Impregneermiddel BouwPunt 10l

BouwPunt Impregneermiddel is een solvent of water gebaseerd impregneermiddel speciaal ontwikkeld om de stenen gevelconstructie een hydrofood karakter te geven, waarbij het gevelmateriaal waterafstotend wordt maar wel dampdoorlatend blijft.
€56,26 / ST

Sikagard - 715W Mosbehandeling - 5l

Sikagard®-715 W is een watergebaseerde oplossing voor het verwijderen van mos, korstmos en algen.
€52,64 / ST

Sikagard 905 W impregneerdmiddel binnenzijde - anti-vochtigheid

Impregneermiddel tegen salpeter en vocht, oppervlakverhardend impregneermiddel Sikagard®-905 W is een gebruiksklaar, watergebaseerd, dampdicht en oppervlakteverhardend hars. Het product is kleurloos na droging. Sikagard®-905 W vormt een fysieke barrière die schimmel en biologische aangroei voorkomt.
€39,81 / BUS

Sikagard 790 - All In One Protect 5L Impregneermiddel - Vloer - Gevel - Dak

Sikagard®-790 All-in-One Protect is een beschermende impregnering die is ontworpen om ALLE soorten poreuze, minerale ondergronden te beschermen tegen het indringen van watergebaseerde vloeistoffen en oliën, en om te voorkomen of aanzienlijk verminderen van vlekvorming van deze materialen.
€81,68 / ST

SikaMur InjectoCream 600ML - tegen opstijgend vocht

SikaMur® InjectoCream-100 is een waterafstotende injectiegel op basis van silaan voor de behandeling van optrekkend vocht in muren van baksteen, spouwmurenen onregelmatig gevormde stenen en met puin gevulde muren.
€34,48 / ST

Sika Avon 600 handkitpistool

Kitpistool voor het verwerken van lijm of siliconen worsten tot 600 ml.
€78,53 / ST

SikaMur Injectocream adapterset

injectiepijp voor Avon-600 pistool
€58,08 / ST