U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Vlakke pannen

Filter
Filter op eigenschappenX
  • Kwaliteit
  • Merk
  • Type pan
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

La Escandella Planum mat zwart geglazuurd dakpan - 2e keus

La Escandella Planum dakpan is een moderne en strakke dakpan met een dubbele sluiting, zowel horizontaal als verticaal, wat zorgt voor een betere waterkerende werking van het dak. Bovendien heeft deze dakpan een hogere vorstbestendigheid. Hij is voorzien van voorgeponste schroefgaten om breuk te voorkomen, en heeft een voorgevormde uitsparing voor de panhaak.
€15,61 / M²

La Escandella Planum Antraciet Dakpan - 2e keus

De La Escandella Planum dakpan is een moderne en strakke dakpan met een dubbele sluiting, zowel horizontaal als verticaal, wat zorgt voor een betere waterkerende werking van het dak. Bovendien heeft deze dakpan een hogere vorstbestendigheid. Hij is voorzien van voorgeponste schroefgaten om breuk te voorkomen, en heeft een voorgevormde uitsparing voor de panhaak.
€15,61 / M²

Edilians Beauvoise leikleur vlakke dakpan

De Beauvoise leikleur dakpan is gemaakt van Beauvois-klei en heeft een dunne neus van de Beauvoise Huguenot dakpan. Door zijn iets dunnere profiel, de leikleur en het ontwerp van zijn oppervlak kan met deze pan een dak gedekt worden dat tot in de perfectie op leisteen lijkt voor een veel lagere m2-prijs; en kunt u uw voordeel doen met de onmiskenbare kwaliteiten van een kleipan.
€33,76 / M²

Edilians HP10 vlakke dakpan leikleur

De dakpan HP 10 Huguenot is een pan grote vlakke pan met sluiting en met variabele latafstand. De HP 10 Huguenot is een elegante en eenvoudige pan. De pan heeft een bijzonder glad uiterlijk en een fijne neus. De dakpan heeft een ruim assortiment aan hulpstukken. Breedte x hoogte: 30.6 x 46 cm - ca. 24.5 m²/pallet - ca. 9.9 st/m²- latafstand: 37.6 cm
€23,60 / M²

Röben Bergamo Vlakke Moderne Dakpan Antraciet

Een buitengewone kleidakpan met een effen oppervlak en duidelijke lijnen voor een modern dak. Dankzij de bijzondere constructie kunnen de dakpannen zowel in rij als in verband gelegd worden. Daarbij zijn de waterafvoer, hoge dichtheid en stormbestendigheid gegarandeerd. De variable latafstand van 28 mm, maakt deze nieuwe dakpan voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten interessant. De Röben BERGAMO – de vlakke dakpan heeft een breedte en hoogte van 28.5 x 43.6 cm - ca. 21 m²/pallet - latafstand: min 33.3 cm - max 36.1 cm
€26,50 / M²