U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Golvende pannen

Filter
Filter op eigenschappenX
  • Kwaliteit
  • Merk
  • Type pan
  • Kleur
  • Model
  • latafstand
  • Sluiting
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Edilians Panne S leikleur dakpan

Panne s donker vintage dakpan in het formaat: formaat: 23,2 x 34,2 cm - ca. 21 m²/pallet - ca. 20 st/m² - latafstand: 27.5 cm - kleur: leikleur
€25,29 / M²

Edilians Panne S donker vintage dakpan

Het is een prachtige traditionele Vlaamse kleipan met fijne lijnen in het formaat 23.2 x 34.2 cm. De Panne S heeft uitzonderlijke kwaliteitsnormen en het is een van de meest aantrekkelijke en traditionele dakpannen.
€22,87 / M²

Edilians Panne S rood dakpan

Het is een prachtige traditionele Vlaamse kleipan met fijne lijnen. De Panne S heeft uitzonderlijke kwaliteitsnormen en het is een van de meest aantrekkelijke en traditionele dakpannen.
€22,87 / M²

Edilians Panne S rustiek dakpan

Het is een prachtige traditionele Vlaamse kleipan met fijne lijnen. De Panne S rustiek heeft uitzonderlijke kwaliteitsnormen en het is een van de meest aantrekkelijke en traditionele dakpannen.
€22,87 / M²

Imerys Panne S vieux nord

De PANNE S is een dakpan met wel en zwak profiel die in de productieplaats te Wardrecques in het noorden wordt gemaakt. Breedte x hoogte: 23.2 x 34.2 cm - ca. 21 m²/pallet - ca. 20 st/m² - latafstand: 27.5 cm - kleur: vieux nord
€25,29 / M²

Röben Monza Plus Leigrijs mat golvende dakpan

Met slechts 9,4 dakpannen per m2 bevestigd de MONZAplus de goede kwaliteit en de oppervlakte behandeling met edel engobes. Tevens is de pan bijzonder licht en extreem stabiel. Dit betekent dat de dakpan makkelijk, snel en economisch te verwerken is.
€15,61 / M²

Röben Monza Zwart Blinkend Dakpan

Met slechts 9,4 dakpannen per m² bevestigd de MONZA de goede kwaliteit en de oppervlakte behandeling met edel engobes. Tevens is de pan bijzonder licht en extreem stabiel. Dit betekent dat de dakpan makkelijk, snel en economisch te verwerken is. De Monza dakpan is een 1e klasse product voor elk dak.
€15,61 / M²

Roben Eifel Basalt - Lotkeuze

De eifel basalt dakpan in het formaat 30x45.6 cm is vervaardigd uit de allerbeste klei en tot in het kleinste detail perfect doordacht en afgewerkt.
€15,61 / M²

Roben Eifel Antraciet dakpan - Lotkeuze

De eifel basalt dakpan in het formaat 30x45.6 cm is vervaardigd uit de allerbeste klei en tot in het kleinste detail perfect doordacht en afgewerkt.
€15,61 / M²

Koramic Oude Pottelbergse Pan 451 -blauw gesmoord

Blauwe verweerde Koramic holle s-vormige kleidakpan - Oude Pottelbergse 451 keramische dakpan Vieilli Blauw Gesmoord.
€51,55 / M²

Koramic Oude Pottelbergse Pan 451 Vieilli rood

Verweerde Koramic holle dakpan - Oude Pottelbergse 451 keramische dakpan Vieilli rood
€44,04 / M²