U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Poeders & Pasta's

Filter
Filter op eigenschappenX
  • Merk
  • Verpakking
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Knauf Easyfiller 45 - 5kg

EasyFiller 45 is een ademend, mineraal voegmiddel voor gipsplaten. Het product werd speciaal ontwikkeld voor afbouwwerken waar een verkorte verwerkingstijd gewenst is (ongeveer 45 min). EasyFiller 45 is ideaal om voegen te vullen en beschadigingen te herstellen.
€8,29 / ZAK

Gyproc Joint Filler - 5 kg

JointFiller 45 is een poedervormig voegproduct op gipsbasis met een verwerkingstijd van ca. 45 minuten en geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten van gipskartonplaten - inhoud: 5 kg
€8,89 / ZAK

Gyproc Joint Finisher Premium 5 kg

Voegproduct (poeder) te gebruiken als afwerklaag op de voegen van Gyproc-platen die reeds met JointFiller 45 gevuld werden - inhoud 5 kg
Ook perfect te gebruiken voor herstellingen.
€14,16 / ZAK

KNAUF UNIFLOTT 25 kg

Knauf Uniflott is een op speciale gipsbasis, met kunststoffen veredeld en door speciale toeslagstoffen afgestemd poedervormig materiaal. Knauf Uniflott Geïmpregneerd heeft een vertragende wateropnemende werking voor de toepassing op geïmpregneerde platen - inhoud: 25 kg
€54,15 / ZAK

KNAUF UNIFLOTT 5 kg

Knauf Uniflott is een op speciale gipsbasis, met kunststoffen veredeld en door speciale toeslagstoffen afgestemd poedervormig materiaal. Knauf Uniflott Geïmpregneerd heeft een vertragende wateropnemende werking voor de toepassing op geïmpregneerde platen - inhoud: 5 kg
€19,00 / ZAK

Gyproc Unique WR 25 kg spuitgips voor natte ruimtes

Unique WR is een spuitgips ideaal voor natte ruimtes, zoals de badkamer, keuken, garages,... en kan zowel machinaal als manueel worden aangebracht. Het product droogt gelijkmatig op, vormt een sterke homogene massa en is gekenmerkt door een lichtgroene kleur, die zijn waterwerende eigenschappen benadrukt. Gyproc® Unique WR kan worden afgewerkt met een verfsysteem of tegelwerk (zie Aandachtspunten) naargelang de toepassing. Verbuik: > 2.8 m²/cm/25 kg
€30,13 / ZAK

PTB Putzuna PL pleister 25 kg

PUTZUNA® PL is een droge, gebruiksklare pleister op cementbasis met een zeer grote watervastheid, geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten. PUTZUNA® PL bestaat uit cement, uitgezochte kwartszanden en hoogwaardige toeslagstoffen. Men bekomt door eenvoudige toevoeging van water een watervaste bepleistering met een hoge eindweerstand.
€19,24 / ZAK

PTB Putzuna BA-W pleister 25 kg

PUTZUNA® BA-W is een droge, gebruiksklare pleister op kalk/cementbasis, geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten. PUTZUNA® BA-W bestaat uit cement, kalk, uitgezochte kwartszanden en hoogwaardige toeslagstoffen. PUTZUNA® BA-W bestaat uit cement, kalk, uitgezochte kwartszanden en hoogwaardige toeslagstoffen.
€11,98 / ZAK

KNAUF FIX & FINISH 25 kg

Eindlaagpleister voor bepleistering in twee lagen in combinatie met de basispleister Knauf MP 2. Knauf Fix & Finish is soepel en resistent, heeft een groot hechtvermogen en is makkelijk aan te maken. Manuele verwerking. - inhoud: 25 kg
€26,02 / ST

Knauf filler to finish - F2F - 20kg

Pasta voor het overdekken van voegen die reeds zijn afgewerkt met Knauf Jointfiller Plus of Uniflott, tevens voor het spatelen van het plaatoppervlak - inhoud: 20 kg
€36,18 / EMR

Knauf Filler To Finish 5 kg

Pasta voor het overdekken van voegen die reeds zijn afgewerkt met Knauf Jointfiller Plus of Uniflott, tevens voor het spatelen van het plaatoppervlak. - inhoud: 5 kg
€25,29 / EMR

Knauf Filler Pasta 17L

Smeuïge, makkelijk te gebruiken en krimparme pasta die geschikt is voor zowel het vullen als het afwerken van voegen tussen gipsplaten. Ook geschikt voor het vullen van naden en de afwerking van hoeken.
€36,18 / ST

Knauf Fill & Finish Light 20kg

Voor het vullen van de voegen van gipsplaten met AK-langskanten in de afwerkingsgraden F1 en F2a en voor de afwerking van de voegen van gipsplaten met HRAK-kanten. Verder ook voor het gladzetten van talrijke ondergronden.
€32,55 / EMR

Knauf Super Finish 20kg

Voor het finishen van voegen (F2a) en voor het plamuren van volledige oppervlakken (F2b en F3). SuperFinish kan in de binnenruimte op de volgende ondergronden aangebracht worden: gipsplaten, gipsvezelplaten, beton/cellenbeton, pleisters, Metselwerk uit vlakke, gelijmde blokken.
€35,70 / ST

Knauf renoband 4 lt vul en reparatiepasta

Soepele en lichte pasta voor reparaties en voor het vullen van barsten, scheuren en voegen. Geschikt voor muren en plafonds met pleisterwerk, uit platen of uit gipsblokken. Deze pasta krimpt niet en is overschilderbaar na 2u.
€47,13 / EMR

Ardex R4 rapid snelpleister 2,5 kg

De Ardex R4 rapid snelpleister is ideaal voor snelle reparatiewerkzaamheden – zonder extra voorstrijken. ARDEX R4 RAPID is uniek. Dit stabiele reparatiemiddel met finish-karakter is het ideale product wanneer wanden, plafonds of vloeren snel gerepareerd moeten worden. Hecht op vrijwel alle gebruikelijke ondergronden zonder voorstrijk en is optimaal geschikt voor het vullen van gaten en uitgebroken delen en voor het egaliseren en bijwerken van hoogteverschillen, overgangen en oneffenheden.
€34,79 / EMR

Knauf Finishpasta 5 kg

Knauf FinishPasta is een gebruiksklare pleisterpasta. Je brengt hem heel eenvoudig én stofvrij aan op droge ondergronden. Knauf FinishPasta is ideaal voor het glad pleisteren van droge gipslagen. Ook betonnen ondergronden of gipskartonplaten kun je met deze pasta pleisteren in een laagdikte van 0 tot 2 mm.
€25,29 / EMR

Knauf Finishpasta 20 kg

Knauf FinishPasta is een gebruiksklare pleisterpasta. Je brengt hem heel eenvoudig én stofvrij aan op droge ondergronden. Knauf FinishPasta is ideaal voor het glad pleisteren van droge gipslagen. Ook betonnen ondergronden of gipskartonplaten kun je met deze pasta pleisteren in een laagdikte van 0 tot 2 mm.
€49,49 / EMR

Schluter Kerdi Coll afdichtingslijm 1.85KG

Schluter KERDI Coll is een 2-componenten lijm voor het waterdicht afdichten van overlappingen (KERDI Band) bij naden. Inhoud 1.85kg. Het verbruik hangt af van de toepassing. Lees de technische fiche.
€29,64 / EMR

Weber Sys Dry afdichtingspasta 7kg

Webersys pakket is een alles-in-1 pakket voor het afdichten van natte ruimtes. Het afdichtpakket bevat webersys coat en een webersys band voor een volledige bescherming tegen vochtschade onder de tegels.
€69,64 / EMR

Sikalastic 260 aqua stop (Sikalastic 220 w) - vloeibaar waterdicht membraan 7kg

Sikalastic 260 aqua stop is een vloeibaar waterdicht membraan. Klaar voor gebruik, toegepaste fase in vloeibare vorm, voor natte ruimtes.
€77,32 / EMR

Knauf Plamuur - Propaint Roll & Spray 17 l

Lichte, gebruiksklare schildersplamuur of sppuitplamuur bestemd als schraaplaag of voor het glad zetten voor het aanbrengen van verven en gelijmde bekledingen. ROLL & SPRAY is klaar om verwerkt te worden met een airless-installatie of met een rol.
€36,30 / ST

Knauf Hydro Pasta 10L

Voegpasta voor hydro gipsplaten.
€52,88 / ST

Knauf Filler Pasta Emmer 4 l

Knauf filler pasta is een smeuïge, makkelijk te gebruiken en krimparme pasta die geschikt is voor zowel het vullen als het afwerken van voegen tussen gipsplaten. Eventueel daarna afwerken met Knauf filler 2 finish F2F.
Verbruik : ca. 0,35 kg / m²
€24,50 / ST

Knauf Aquapanel Basecoat wit 25kg buiten

Knauf Aquapanel Exterior Basecoat is een cementgebonden wapeningsmortel versterkt met kunsthars. Het wordt gebruikt voor het basiscoaten van Aquapanel Exterior Cement Board bij afwerking met een dunne laag sierpleister of verf.
€47,80 / ZAK

Knauf voegenlijm PU 310 ml aquapanel indoor

De Aquapanel® Voegenlijm (PU) wordt gebruikt voor de onderlinge verbinding van Aquapanel® Indoor platen op wand- en voorzetwandsystemen. Aquapanel® Voegenlijm (PU) is een laag-visceuze, enigszins opschuimende en vullende polyurethaanlijm. Verbruik: ca. 50 ml / m²
€20,45 / TUBE

Knauf voegenvuller 20 kg grijs aquapanel indoor/outdoor

Voegenvuller voor het aanbrengen van voegenband op Aquapanel plafonds en gevels.
€77,86 / ZAK