U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Roofing

Filter
Filter op eigenschappenX
  • Kwaliteit
  • Dikte
  • Producten
  • m2 per rol
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Roofing Iko Adigum 5000 AD/F Toplaag

Deze toplaag is toepasbaar in een meerlaags systeem.
€59,00 / ROL

Roofing Iko Base onderlaag glasvlies V3

Onderlaag samengesteld uit polymeer bitumen en een glasvliesinlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie.
€55,00 / ROL

Roofing iko powergum 4ad/f toplaag 7.5m

IKO powergum is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
€73,00 / ROL

Roofing iko base quadra f/sa onderlaag

Roofing IKO base QUADRA is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de dampdrukverdelende onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of is zelfklevend.
€79,00 / ROL

Roofing Derbigum SP FR Toplaag - 4 mm

Derbigum SP-FR is het membraan bij uitstek voor levenslange waterdichting. 8m2/rol
€124,00 / ST

Iko shield plus dampscherm zelfklevend alu/sa - voor plat dak

Dampscherm (binnenklimaatklasse IV) samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen en een glasvezeldraden combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met ALU folie en een zelfklevende onderzijde. 27M2/rol - L 25m x B 1,08m - primen iko sa bitumen primer
€189,00 / ROL

Roofing Derbicoat NT 2.5 mm onderlaag glasvlies

DERBICOAT NT is een bitumineuze onderlaag die past in het geheel van ecologische NT-daken en is ontworpen volgens de circulaire economie.
€59,00 / ST

Roofing IKO sbs donkere leislag toplaag nr5 - 2e keus

De bovenzijde is afgewerkt met ingewalste leischilfers of een talk/zand mengeling. +/- 150m²
€450,00 / PAL

Tapbuis IKO roofing DI 50

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 50. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€35,20 / ST

Tapbuis IKO DI 75 Roofing

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 75. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€36,20 / ST

Tapbuis IKO DI 90 roofing

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 90. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€37,90 / ST

Derbibond NT koudlijm - 25 kg

DERBIBOND NT KOUDLIJM - inhoud: 25 kg - DERBIBOND NT wordt gebruikt voor het verkleven van bitumineuze waterdichtingsmembranen en bitumineuze onderlagen. De DERBIBOND NT vormt bovendien een waterdichte laag tussen de ondergrond en het waterdichtingsmembraan.
Van €59,38 / ST

Derbiprimer S - 10 l

DERBIPRIMER S is een bitumineuze koude aanhechtingsvernis die speciaal ontworpen is voor een betere hechting van bitumineuze waterdichtingsmembranen en waterdichtingsproducten op poreuze of sterk absorberende ondergronden - inhoud 10 l
€59,00 / ST

Iko Quick Primer 25l

Sneldrogende bitumineuze hechtprimer, voor het voorbereiden van de ondergrond van platte daken.
€164,00 / EMR

Iko Quick Primer 5l

Sneldrogende bitumineuze hechtprimer, voor het voorbereiden van de ondergrond van platte daken.
€49,00 / EMR

Iko SA Bitumen Primer 25l

Iko SA is een Bitumenhoudende primer gemodificeerd met elastomeren voor het activeren en voorbereiden van ondergronden waarop zelfklevende bitumen dakproducten aangebracht worden. Droogtijd ongeveer 1 uur afhankelijk van de ondergrond en de weersomstandigheden.
€227,00 / EMR

IKO SA bitumen primer 5l

Iko SA is een Bitumenhoudende primer gemodificeerd met elastomeren voor het activeren en voorbereiden van ondergronden waarop zelfklevende bitumen dakproducten aangebracht worden. Droogtijd ongeveer 1 uur afhankelijk van de ondergrond en de weersomstandigheden.
€74,00 / EMR