U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Tegellijm

Filter op eigenschappen
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

SikaCeram 204 medium 25kg tegellijm

SikaCeram®-204 Medium is een cementgebaseerde verbeterde lijm voor de verlijming van middelgrote keramische tegels. Hij kan aangebracht worden in lagen tot 10 mm dik en is geschikt voor vloeren en muren in residentiële omgevingen, zowel binnen als buiten. C2TE classificatie volgens EN 12004
Van €14,76 / ZAK

SikaCeram 250 starfix grijs 25kg tegellijm

De nieuwe tegellijm SikaCeram®-250 StarFix is een economisch rendabele mortellijm in poedervorm voor verlijming van grote keramische tegels, klasse C2TE S1 volgens EN 12004 en EN 12007.
Van €13,49 / ZAK

SikaCeram 290 starlight 15kg tegellijm

SikaCeram®-290 StarLight is een stofarme, vervormbare en uiterst soepel verwerkbare tegellijm voor kleeflagen tot 15 mm.
Van €20,07 / ST

Ardex X 7 G flex universele flexmortel poederlijm 25 kg

Ardex X 7 G FLEX is een watervaste, vorstbestendige flexibele Flexmortel op cementbasis. X 7 G FLEX is geschikt voor het zetten en leggen van tegels, hard en zacht betonnen platen en natuursteenplaten. Het is ook geschikt voor het zetten en leggen van tegels, hard en zacht mozaïek van glas en porselein, betonnen platen en vochtbestendig natuursteen, tegels van fijn steengoed (binnen) en het lijmen van geschikte bouwplaten, b.v. gipskarton isolerende platen van hardschuim en minerale vezels. Daarnaast wordt Ardex X 7 G Flex ook gebruikt voor tegelelementen (isolerende platen van harschuimmet mortelbekleding aan beide kanten), tegelwerk op vloerverwarming, tegelbekledingen in het zwembad en het verlijmen van zichtbare en geluidsisolerende plafondplaten. Producteigenschappen: - geschikt voor wanden en vloeren, binnen en buiten - onbrandbaar - inlegtijd: ca. 30 min. (gemeten bij frisse mortel) - correctietijd (+20°C): ca. 15-20 min. - voegen wandwerk (20 °C): na ca. 8 uren - geschikt op vloerverwarming - materiaalverbruik: Bij gladde ondergrond: ca. 1,3 kg/m² poeder bij een lijmkam 3 x 3 x 3 mm, ca. 2,1 kg/m² poeder bij een lijmkam 6 x 6 x 6 mm, ca. 2,9 kg/m² poeder bij een lijmkam 8 x 8 x 8 mm - verwerkingstijd (+20°C): ca. 5 uren - beloopbaarheid (+20°C): na voldoende droging of verharding, ca.24 uren; daarna kan de vloer worden gevoegd - voldoet aan de C2-eisen conform EN 12004 - verpakt in zak á 25 kg.
€48,28 / ZAK

Ardex X 78 vloertegellijm 25 kg

Ardex X 78 MICROTEC Flexlijm is een flexibele vloertegellijm vloer op cementbasis .
€54,33 / ZAK

Omnicol Omnicem PL200 poedertegellijm grijs 20 kg

Omnicol Omnicem PL200 is een zeer hoog flexibele S2 poedertegellijm voor jonge cementdekvloeren (3 - 5 dagen), beton 28 dagen i.p.v. 90 dagen. Kan de buttering-floating methode vervangen en kan de ontkoppelingsmat vervangen. Voor binnen en buiten, voor vloer en wand.
€41,02 / ZAK

Webercol plus grijs 25kg

plaatsen van tegels met alle porositeit en natuursteen, van klein tot groot formaat, op muren en vloeren binnen en buiten, bij nieuwbouw en renovatie
€31,40 / ZAK

Webercol plus wit 25kg

Ideaal voor plaatsen van tegels en natuursteen met alle porositeit, van klein tot groot formaat, op muren en vloeren binnen en buiten, bij nieuwbouw en renovatie, ook verwerkbaar in vloeibare consistentie
€33,46 / ZAK

Webercol primo grijs 25kg

Flexibele tegellijm plaatsen van tegels en natuursteen met alle porositeit, van klein en medium formaat, op muren en vloeren binnen en vloeren buiten
Van €17,91 / ZAK

Webercol primo wit 25kg

Flexibele tegellijm plaatsen van tegels en natuursteen met alle porositeit, van klein en medium formaat, op muren en vloeren binnen en vloeren buiten
Van €19,24 / ZAK

Webercol XXL grijs 20kg

Super flexibele tegellijm voor XL- en XXL-tegels
€34,24 / ZAK

Webercol XXL wit 20kg

Super flexibele tegellijm voor XL- en XXL-tegels
€37,50 / ZAK

Omnicem E poedertegellijm 25 kg grijs Flex

Verlijming van alle mogelijke keramische vloer- en wandtegels, zelfs die met een porositeit van < 0,2%,natuursteen, cement-composiet tegels en steenstrips. Voor het verlijmen in dikkere lagen waar nietgewerkt kan worden met pasta- of poederlijmen, bijvoorbeeld bij niet vlakke wandoppervlakten en bijongekalibreerde (dikteverschillen) natuursteenelementen.Kan probleemloos binnen en buiten worden verwerkt. Toepasbaar voor het verlijmen op zowel werkendeals niet-werkende ondergronden. Uitermate geschikt voor het verlijmen/vermetselen van glasbouwblokken.Voorbeelden van toepassingen zijn o.a. natte cellen, perrons, winkelgalerijen, openbare ruimtes, industriëleruimtes, gevels en terrassen.
€31,34 / ZAK

Mapei Keraflex glijvaste poedertegellijm grijs 25 kg

Mapei Keraflex glijvaste cementlijm met een langere open tijd voor keramische tegels en natuursteen. Keraflex is geschikt voor binnens- of buitenshuis vloer en wand verlijmen van alle soorten keramische tegels en keramische mozaieken, natuursteen (zolang het vocht stabiel is) op traditionele cementgemaakte muren, cementen-, anhydriet dekvloeren en gipswanden (zolang deze van tevoren voorbehandeld zijn), op binnenmuren in cellenbeton blokken, gipsplaten, vloerverwarmingen, geschilderde binnenmuren zolang de verf goed verankerd is aan het pleisterwerk, bestaand marmer, terrazzo en keramische tegelvloeren (maximale grootte van de tegels 1600 cm2) gemaakt met Mapelastic, Mapelastic Smart of Mapegum WPS op voldoende uitgehard beton. Hechting in bekkens en zwembaden van alle soorten keramische tegels en keramische mozaïken (maximale grootte van tegels 400 cm2 en stabiele ondergronden). N.B. Geschikt voor de installatie van vloeren die zwaar belast worden.
€24,60 / ZAK

Mapei Keraflex Maxi S1 glijvaste poedertegellijm wit 23 kg

Keraflex Maxi S1 is een glijvaste, vervormbare cementlijm met Low Dust technologie, met hoge prestaties en een langere open tijd, voor keramische tegels en natuursteen: bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van gres porcellanato en natuursteen van groot formaat. Toepassingen: - Het binnen- en buitenshuis verlijmen van alle soorten (dubbelgebakken, enkelgebakken, gres porcellanato, klinker- en cottotegels, enz.) en formaten keramische tegels op niet vlakke ondergronden en pleisterlagen, zonder deze eerst te hoeven egaliseren. De lijm kan worden opgebracht in laagdikten tot 15 mm. - Het binnen- en buitenshuis verlijmen van natuursteen (mits deze vochtbestendig en -ongevoelig is). - Het puntsgewijs verlijmen van isolatie materiaal zoals polyurethaanschuim, glaswol, steenwol, geluidswerende platen van polystyreen, kurk, enz. De innovatieve Low Dust technologie, die kenmerkend is voor deze lijm, zorgt voor een aanzienlijke reductie van tijdens het mengen van het product vrijkomend stof, waardoor het werk voor de gebruiker een stuk prettiger en veiliger wordt.
€35,94 / ZAK

Mapei Ultramastic 5 pastategellijm 16 kg

Mapei Ultramastic 5 is een gebruiksklare, glijvaste pastalijm met een lange correctie- en open tijd, voor het verlijmen van tegels op zuigende ondergronden.
€41,42 / EMR

Mapei Ultramastic III pasta tegellijm 5 kg

Mapei Ultramasic III is een kant-en-klare, glijvaste pasta lijm met een langere open tijd, voor het aanbrengen van keramische vloer- en wandtegels. Ultramasic III is geschikt voor het binnenshuis verlijmen van alle soorten tegels en mozaïek op wanden, vloeren en plafonds. Buitenshuis verlijmen van alle soorten keramische tegels (dubbelgebakken, enkelgebakken, porseleinen tegels, enz.) op alle soorten wanden: - betonconstructies, prefab betonplaten (tenminste 1 maand uitgehard); - vezel-cement, gips en houten panelen. Bovendien kan Ultramastic III ook gebruikt worden voor het verlijmen van isolatiemateriaal. N.B. Niet gebruiken in geval van constante blootstelling aan water of op ondergronden waar vocht naar boven optrekt.
€19,42 / EMR

Ardex Ditra fbm vloeibedmortel 25kg

Speciale vloeibedlijm voor de toepassing in het systeem met Schlüter®-DITRA, Schlüter®-DITRA-DRAIN, Schlüter®-KERDI en Schlüter®-KERDI -BOARD

ARDEX DITRA FBM is geschikt voor het maken van vloertegelwerk, binnen en buiten
€66,43 / ZAK