You have no items in your shopping cart.

SikaCeram 204 medium 25kg tegellijm

SikaCeram®-204 Medium is een cementgebaseerde verbeterde lijm voor de verlijming van middelgrote keramische tegels. Hij kan aangebracht worden in lagen tot 10 mm dik en is geschikt voor vloeren en muren in residentiële omgevingen, zowel binnen als buiten. C2TE classificatie volgens EN 12004
SKU: SSI542773
Merk Sika
Aantal per pallet 42
€16.30 / ZAK
PRICE BREAKS - The more you buy, the more you save
Quantity 42+
Price €11.30

TOEPASSINGEN

SikaCeram®-204 Medium is geschikt voor het verkleven van volgende soorten tegels:

  • Alle types middelgrote keramische tegels
  • Aardewerktegels

SikaCeram®-204 Medium kan binnen en buiten gebruikt worden op volgende ondergronden:

  • Gips- of cementgebaseerde ondergronden

  • Oude keramische tegels binnen, voorbehandeld met Sika® Primer-21W

  • Verwarmde vloeren binnen

EIGENSCHAPPEN / VOORDELEN

  • Geen afglijding bij verticale applicatie
  • Verlengde open tijd
  • Vorstbestendig
  • Stofarm
Customers who bought this item also bought

Schluter®-DITRA25 Afdichtingsmat

Schluter-DITRA25 is een polyethyleenfolie met zwaluwstaartvormig naar achteren opengewerkte vierkante reliëfs. De onderkant ervan is voorzien van een dragend vliesweefsel. De boven de reliëfstructuur gemeten dikte bedraagt ± 3 mm. DITRA 25 fungeert in combinatie met tegelbekledingen als afdichtingslaag, als dampspannings nivelleringslaag bij vocht uit de ondergrond en als ontkoppelingslaag bij probleemondergronden.
€9.14 / LM

Ardex X 7 G flex flexmortel poederlijm 25 kg

Ardex X 7 G FLEX is een watervaste, vorstbestendige flexibele Flexmortel op cementbasis. X 7 G FLEX is geschikt voor het zetten en leggen van tegels, hard en zacht betonnen platen en natuursteenplaten. Het is ook geschikt voor het zetten en leggen van tegels, hard en zacht mozaïek van glas en porselein, betonnen platen en vochtbestendig natuursteen, tegels van fijn steengoed (binnen) en het lijmen van geschikte bouwplaten, b.v. gipskarton isolerende platen van hardschuim en minerale vezels. Daarnaast wordt Ardex X 7 G Flex ook gebruikt voor tegelelementen (isolerende platen van harschuimmet mortelbekleding aan beide kanten), tegelwerk op vloerverwarming, tegelbekledingen in het zwembad en het verlijmen van zichtbare en geluidsisolerende plafondplaten. Producteigenschappen: - geschikt voor wanden en vloeren, binnen en buiten - onbrandbaar - inlegtijd: ca. 30 min. (gemeten bij frisse mortel) - correctietijd (+20°C): ca. 15-20 min. - voegen wandwerk (20 °C): na ca. 8 uren - geschikt op vloerverwarming - materiaalverbruik: Bij gladde ondergrond: ca. 1,3 kg/m² poeder bij een lijmkam 3 x 3 x 3 mm, ca. 2,1 kg/m² poeder bij een lijmkam 6 x 6 x 6 mm, ca. 2,9 kg/m² poeder bij een lijmkam 8 x 8 x 8 mm - verwerkingstijd (+20°C): ca. 5 uren - beloopbaarheid (+20°C): na voldoende droging of verharding, ca.24 uren; daarna kan de vloer worden gevoegd - voldoet aan de C2-eisen conform EN 12004 - verpakt in zak á 25 kg.
€28.50 / ZAK

Mapei Ultraplan Maxi 25 kg egalisatiemortel grijs

Zeer snel hardend, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 3 tot 30 mm
€23.79 / ZAK