Votre panier est vide.

Roofing Derbicoat NT 2.5 mm - onderlaag Glasvlies

De bitumen onderlaag volgens de circulaire economie
Référence: RIMP350250727RCD
Aantal per pallet 36
Réductions de prix - Plus vous achetez, plus vous économisez
Quantité 36+
Prix €51,00
PAL (36,00 ST) = €51,00 / ST = €1836,00 x PAL
ST (1,00 ST) = €56,00 x ST

DERBICOAT NT is een bitumineuze onderlaag die past in het geheel van ecologische NT-daken en is ontworpen volgens de circulaire economie.

DERBICOAT NT Samen met de DERBIBOND NT en DERBIGUM NT, bekomt men de meest ecologische, tweelaagse bitumineuze dakopbouw beschikbaar op de markt.

DERBICOAT NT bestaat uit secondaire grondstoffen, gewonnen uit gerecycleerd snijafval en oude bitumineuze dakbanen. De specifi eke formule met polymeren verleent uitzonderlijke, duurzame eigenschappen zowel op technisch als ecologisch vlak.

DERBICOAT NT is versterkt met een composiet glas/polyester wapening welke aan de onderlaag een grote scheurweerstand verleent.

Les clients ayant acheté cet article ont également acheté :

MULTIPLEX - épaisseur 18 mm

Le bois Multiplex Timplex est multifonctionnel avec de trés bonnes propriétés. Utilisation universelle, sol, cloison pour toit, etc.

En format: 2.50 x 1.22 m - 18 mm d'épaisseur
€28,85 / ST

Mapei Keraflex glijvaste poedertegellijm grijs 25 kg

Mapei Keraflex glijvaste cementlijm met een langere open tijd voor keramische tegels en natuursteen. Keraflex is geschikt voor binnens- of buitenshuis vloer en wand verlijmen van alle soorten keramische tegels en keramische mozaieken, natuursteen (zolang het vocht stabiel is) op traditionele cementgemaakte muren, cementen-, anhydriet dekvloeren en gipswanden (zolang deze van tevoren voorbehandeld zijn), op binnenmuren in cellenbeton blokken, gipsplaten, vloerverwarmingen, geschilderde binnenmuren zolang de verf goed verankerd is aan het pleisterwerk, bestaand marmer, terrazzo en keramische tegelvloeren (maximale grootte van de tegels 1600 cm2) gemaakt met Mapelastic, Mapelastic Smart of Mapegum WPS op voldoende uitgehard beton. Hechting in bekkens en zwembaden van alle soorten keramische tegels en keramische mozaïken (maximale grootte van tegels 400 cm2 en stabiele ondergronden). N.B. Geschikt voor de installatie van vloeren die zwaar belast worden.
€20,33 / ZAK

Derbibond NT koudlijm - 25 kg

DERBIBOND NT KOUDLIJM - inhoud: 25 kg - DERBIBOND NT wordt gebruikt voor het verkleven van bitumineuze waterdichtingsmembranen en bitumineuze onderlagen. De DERBIBOND NT vormt bovendien een waterdichte laag tussen de ondergrond en het waterdichtingsmembraan.
A partir de €59,38 / ST

Roofing Derbigum SP FR Toplaag - 8 x 1 m

De polyvalente dakbaan met een bewezen duurzaamheid van meer dan 40 jaar en volledig recycleerbaar
A partir de €101,00 / ST