Votre panier est vide.

Roofing

Filter
Filtrer par attributX
  • Qualité
  • Épaisseur
  • Produit
  • m²/pal
  • m2 per rol
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Toiture IKO sb ardoise foncée nr5 - choix du lot

Le dessus est fini avec des paillettes d'ardoise encastrées ou un mélange de talc et de sable.
€22,50 / ROL

ROOFING IKO TOPLAAG DONKERE LEISLAG NR 4 - 2 DE KEUS

De bovenzijde is afgewerkt met ingewalste leischilfers of een talk/zand mengeling.
€22,50 / ROL

ROOFING DERBICOAT NT 2.5 MM ONDERLAAG GLASVLIES

DERBICOAT NT is een bitumineuze onderlaag die past in het geheel van ecologische NT-daken en is ontworpen volgens de circulaire economie.
A partir de €59,00 / ST

Roofing iko toplaag app talk 4mm - Nr.1 - 150 m2 - 2 de keus

Laagste prijsgarantie! pallet: 150 m² Waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met wortelwerende additieven en een polyester-glas combinatie inlage.
€450,00 / PLAAT

Roofing Iko Base onderlaag glasvlies V3

Onderlaag samengesteld uit polymeer bitumen en een glasvliesinlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie.
€55,00 / ROL

ROOFING IKO ADIGUM 5000 AD/F TOPLAAG

Deze toplaag is toepasbaar in een meerlaags systeem.
€59,00 / ROL

Roofing iko powergum 4ad/f toplaag 7.5m

IKO powergum is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
€73,00 / ROL

ROOFING IKO APP POLYG QUADRA NR 2 - 2 DE KEUS

IKO Powergum Quadra is een hoogwaardig, brandwerend dakbedekkingsmembraan bestaande uit een polyester / glas composiet drager, versterkt met een laag expandeerbare natuurlijke grafietkristallen en gecoat met een hoogwaardig APP polymeer gemodificeerd bitumen.
€450,00 / PAL

Roofing iko base quadra f/sa onderlaag

Roofing IKO base QUADRA is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de dampdrukverdelende onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of is zelfklevend.
€79,00 / ROL

Tapbuis IKO roofing DI 50

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 50. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€35,20 / ST

Tapbuis IKO DI 75 Roofing

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 75. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€36,20 / ST

Tapbuis IKO DI 90 roofing

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 90. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€37,90 / ST

Roofing Derbigum SP FR Toplaag - 4 mm

Derbigum SP-FR is het membraan bij uitstek voor levenslange waterdichting. 8m2/rol
€124,00 / ST

Derbibond NT koudlijm - 25 kg

DERBIBOND NT KOUDLIJM - inhoud: 25 kg - DERBIBOND NT wordt gebruikt voor het verkleven van bitumineuze waterdichtingsmembranen en bitumineuze onderlagen. De DERBIBOND NT vormt bovendien een waterdichte laag tussen de ondergrond en het waterdichtingsmembraan.
A partir de €59,38 / ST

Derbiprimer S - 10 l

DERBIPRIMER S is een bitumineuze koude aanhechtingsvernis die speciaal ontworpen is voor een betere hechting van bitumineuze waterdichtingsmembranen en waterdichtingsproducten op poreuze of sterk absorberende ondergronden - inhoud 10 l
€59,00 / ST

IKO QUICK PRIMER 25 L

Sneldrogende bitumineuze hechtprimer, voor het voorbereiden van de ondergrond van platte daken.
€164,00 / EMR

IKO SHIELD PLUS ZELFKLEVEND DAMPSCHERM ALU/SA

Dampscherm (binnenklimaatklasse IV) samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen en een glasvezeldraden combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met ALU folie en een zelfklevende onderzijde. 27M2/rol - L 25m x B 1,08m - primen iko sa bitumen primer
€189,00 / ROL