You have no items in your shopping cart.

Roofing

Filter by attributes
View as Grid List
Sort by
Display per page

Roofing Derbicoat NT 2.5 mm - onderlaag Glasvlies

De bitumen onderlaag volgens de circulaire economie
From €59.00 / ST

ROOFING IKO 40MM 2 DE KEUS

Laagste prijsgarantie! m²/rol: 7.5 m² m²/pallet: 150 m² supplement <1 pallet: €5 / m²
€27.50 / ROL

ROOFING IKO BASE GLASVLIES V3

Onderlaag samengesteld uit polymeer bitumen en een glasvliesinlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie.
€55.00 / ROL

ROOFING IKO ADIGUM 5000 AD/F

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met donker grijze leislag en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een meerlaags systeem.
€59.00 / ROL

ROOFING IKO POWERGUM 4AD/F TOPLAAG 5M

IKO powergum is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
€48.00 / ROL

ROOFING IKO POWERGUM 4AD/F TOPLAAG 7.5M

IKO powergum is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
€78.00 / ROL

Roofing IKO powergum quadra 2e keus

IKO Powergum Quadra is een hoogwaardig, brandwerend dakbedekkingsmembraan bestaande uit een polyester / glas composiet drager, versterkt met een laag expandeerbare natuurlijke grafietkristallen en gecoat met een hoogwaardig APP polymeer gemodificeerd bitumen.
€138.00 / ROL

ROOFING TB& TOPFLEX BLACK 7.5M2/ROL - 2 DE KEUS

TB& TOPFLEX BLACK is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een composiet-polyester combinatie als wapening.
€27.50 / ROL

ROOFING IKO CARBON 7.5M

IKO carbon is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie (Trilaminaat) inlage. De bovenzijde is afgewerkt met zwart granulaat en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie, steeds in combinatie met het TURBO noppen profiel. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
€79.00 / ROL

ROOFING IKO POWERFLEX 5AD/F 6M2/ROL - 2 DE KEUS

IKO powerflex is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
€23.00 / ROL

ROOFING IKONIC SMOOTH 4 T/F 10M2/ROL - 2 DE KEUS

Waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenkant wordt afgewerkt met een talklaag en de onderkant wordt beschermd door een thermofusibele folie. Deze toplaag kan in een meerlagensysteem worden aangebracht.
€35.00 / ROL

ROOFING IKO BASE QUADRA F/SA - ONDERLAAG

IKO base QUADRA is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit polymeer bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met zand of een wegbrandfolie en de dampdrukverdelende onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of is zelfklevend.
€79.00 / ROL

IKO TAPBUIS ROOFING DI 50

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 50. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€35.20 / ST

IKO TAPBUIS ROOFING DI 75

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 75. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€36.20 / ST

IKO TAPBUIS ROOFING DI 90

Deze IKO tapbuis zorgt voor een verticale afvoer van regenwater van u plat dak. Deze loden tapbuis wordt aangesloten op een afvoerbuis van dia 90. De lengte van de loden tapbuis bedraagt ongeveer 60 cm.
€37.90 / ST

Roofing Derbigum SP FR Toplaag - 8 x 1 m

Derbigum SP-FR is het membraan bij uitstek voor levenslange waterdichting.
From €124.00 / ST

Derbibond NT koudlijm - 25 kg

DERBIBOND NT KOUDLIJM - inhoud: 25 kg - DERBIBOND NT wordt gebruikt voor het verkleven van bitumineuze waterdichtingsmembranen en bitumineuze onderlagen. De DERBIBOND NT vormt bovendien een waterdichte laag tussen de ondergrond en het waterdichtingsmembraan.
From €59.38 / ST

Derbiprimer S - 10 l

DERBIPRIMER S is een bitumineuze koude aanhechtingsvernis die speciaal ontworpen is voor een betere hechting van bitumineuze waterdichtingsmembranen en waterdichtingsproducten op poreuze of sterk absorberende ondergronden - inhoud 10 l
€59.00 / ST