U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Pasta

Filter op eigenschappen
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

KNAUF FILLER TO FINISH 20 kg

Pasta voor het overdekken van voegen die reeds zijn afgewerkt met Knauf Jointfiller Plus of Uniflott, tevens voor het spatelen van het plaatoppervlak - inhoud: 20 kg
€44,65 / EMR

KNAUF FILLER TO FINISH 5 kg

Pasta voor het overdekken van voegen die reeds zijn afgewerkt met Knauf Jointfiller Plus of Uniflott, tevens voor het spatelen van het plaatoppervlak. - inhoud: 5 kg
€25,29 / EMR

KNAUF FILLER PASTA 17L

Smeuïge, makkelijk te gebruiken en krimparme pasta die geschikt is voor zowel het vullen als het afwerken van voegen tussen gipsplaten. Ook geschikt voor het vullen van naden en de afwerking van hoeken.
€45,25 / ST

KNAUF FILL & FINISH LIGHT 20KG

voor het vullen van de voegen van gipsplaten met AK-langskanten in de afwerkingsgraden F1 en F2a en voor de afwerking van de voegen van gipsplaten met HRAK-kanten. Verder ook voor het gladzetten van talrijke ondergronden.
€44,65 / EMR

KNAUF SUPERFINISH 20KG

Voor het finishen van voegen (F2a) en voor het plamuren van volledige oppervlakken (F2b en F3).
€44,65 / ST

Knauf renoband 4 lt vul en reparatiepasta

Soepele en lichte pasta voor reparaties en voor het vullen van barsten, scheuren en voegen. Geschikt voor muren en plafonds met pleisterwerk, uit platen of uit gipsblokken. Deze pasta krimpt niet en is overschilderbaar na 2u.
€47,13 / EMR

Schluter Kerdi Coll afdichtingslijm 1.85KG

Schluter KERDI Coll is een 2-componenten lijm voor het waterdicht afdichten van overlappingen (KERDI Band) bij naden. Inhoud 1.85kg. Het verbruik hangt af van de toepassing. Lees de technische fiche.
€28,44 / EMR