U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bouwverlof: 15/07 - 04/08 : OPEN VOOR AFHALINGEN 8u - 12u , geen leveringen mogelijk

Resitrix SK W 2.5mm 10x1m

RESITRIX SK W bestaat uit een toplaag in gewapend EPDM rubber en een zelfklevende SBS-onderlaag. RESITRIX SK W is een wortelvaste waterdichting (FLL gecertificeerd) en hierdoor ook geschikt voor toepassing in groendaken. RESITRIX SK W biedt een oplossing voor de afwerking van brede goten.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
Aantal per pallet 20
PAL (20,00 ROL) = €205,00 / ROL = €4100,00 x PAL
ROL (1,00 ROL) = €225,00 x ROL

RESITRIX® SK W full bond bestaat uit een toplaag uit gewapende EPDM-rubber en een zelfklevende SBS-onderlaag. Het membraan is onderaan voorzien van een manueel verwijderbare polyethyleenfilm. Het is een wortelvaste waterdichting (FLL-gecertificeerd) en hierdoor ook geschikt als toepassing in groendaken. Het vooraf behandelen van alle ondergronden gebeurt met hechtprimer FG35.

✓ Groendaken: wortelvaste, gewapende EPDM-dakafdichting

✓ Goten: uiterst geschikt dankzij zelfklevende laag

✓ Opstanden en verticale delen: onmiddellijke en duurzame hechting

Vaak samen gekocht

H+H Kimblok 60 x 20 x 19 cm - 56/P

Kimblokken van H+H hebben een zeer goede thermische isolatie en een hoge druksterkte waardoor ze in vrijwel elke dragende wand toegepast kunnen worden als thermische onderbreking. Met de gehydrofobeerde kimblokken van H+H lost u problemen van isolerende delen tussen dak en vloer met traditionele bouwmaterialen volgens EPB wetgeving eenvoudig op. De kimblokken van H+H laten zich net zo eenvoudig verwerken als de overige cellenbetonproducten van H+H. Ze zijn in verschillende maten te leveren.
€3,55 / ST

OSB Plaat tand en groef - dikte 18 mm - 2.44 x 0.59 m

De duurzame OSB 3 constructieplaat van 18mm met tand en groef aan 4 zijden is een multifunctionele plaat, waarmee je kleine en grote dingen kan bouwen.

Formaat: 2.44 x 0.59 m - 18 mm dik 39st
€9,80 / ST

Resitrix tapbuis 75mm

De EPDM onderuitloop dient als een afvoerkanaal voor regenwater, smeltwater of andere vloeistoffen die zich op het dak verzamelen. Het is ontworpen om het water op een veilige en efficiënte manier af te voeren, waardoor schade aan het dak en de omringende structuren wordt voorkomen. Deze Resitrix tapbuizen zijn zowel voor een verticale uitloop als voor een horizontale uitloop met een minimale helling geschikt.
€38,90 / ST

Resitrix FG35 epdm hechtprimer 4.5kg

FG 35 is een primer op oplosmiddelbasis samengesteld uit synthetisch rubber en harsen. Het dient als hechtprimer en is specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met zelfklevende RESITRIX® EPDM dakbanen, ALUTRIX® dakbanen en dampremmende banen. Deze primer biedt uitstekende hechting op verschillende ondergronden en kan worden aangebracht met een vachtroller of met behulp van een drukvat spuitsysteem.
€68,00 / ST