Votre panier est vide.

Niveler

Filter
Filtrer par attributX
  • Merk
  • Type
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Weber niv pro grijs 20kg

Zelfnivellerende cementgebonden egalisatiemortel voor binnenvloeren, mag op vloerverwarming.
€19,90 / ZAK

Ardex 9 afdichtingsmiddel 5 kg binnen/buiten reactieve poeder

Ardex 9 is de reactiepoeder van de snelle tweecomponenten-afdichting Ardex 8 + 9. Ardex 8 + 9 is bijzonder handig als er snel gewerkt moet worden.

Ondanks een lange verwerkingstijd van circa 45 minuten, is Ardex 8 + 9 al na 2 uur begaanbaar. Het materiaal is oplosmiddelvrij en zeer emissiearm EC1 PLUS R volgens GEV EMICODE.
Toepassing:
- Binnen: Het afdichten van vloeren en wanden onder plaat- en tegelwerk;
- Buiten: Het afdichten en beschermen van de ondergrond tegen uitbloeiingen en vochtdoorslag. Ardex 8 + 9 kan worden gebruikt voor het afdichten van balkons en terrassen indien deze óók wordt voorzien van tegels.

Eigenschappen:
- Strijk- en pleisterbaar;
- Oplosmiddelvrij;
- Hoge stabiliteit.
€39,91 / ZAK

Ardex A 46 egalisatie buitenvuller 25 kg

ARDEX A46 is een stabiele buitenvuller, die speciaal voor op zwaar werk berekend openluchtgebruik wordt ontwikkeld. Het is altijd de juiste keuze als het gaat om het vullen van gaten, uitsparingen, oneffenheden, oneffenheden, spleten en uitsparingen in vloer- of muuroppervlakken.
€49,50 / ZAK

Ardex A 828 Enduit de rebouchage 25kg

Lissage et rebouchage des murs et plafonds. Ardex A 828 est un mastic à base de plâtre destiné à remplir les irrégularités ou à réparer les trous, les joints et les fissures, quelle que soit l'épaisseur de la couche. Il est mélangé avec de l'eau juste avant l'utilisation. L'Ardex A 828 permet de reprendre rapidement le travail, quelle que soit l'épaisseur de la couche.
€46,90 / ZAK

Ardex A 828 uitvlakmortel 5 kg nadenvuller binnen-gipsbasis

Op gips-kunststofbasis Voor het uitvlakken en vullen van wanden en plafonds. Deze wandegalisatie is het ideale product voor het maken van vlakke, gladde en spanningsvrije wanden en plafonds.
€39,02 / ZAK

Ardex A 930 wandmortel 20 kg binnen/buiten

Ardex A930 is een wanduitvlakmortel zeer geschikt is voor het repareren en uitvlakken van wanden en plafonds, het vullen van grote oneffenheden of het bijwerken van diep uitgebroken gedeeltes. Bij deze mortel kan na voldoende verharding van de egalisatielagen van circa 3 tot 4 uur de tegels gelegd worden. In het geval van een vochtgevoelige natuursteen kan deze wandmortel na circa 1 dag aangebracht worden tot een laagdikte van 5 mm.

Eigenschappen:
- Spanningsarm;
- Geschikt voor machines en is verpompbaar;
- Te schuren en te gletten.
€26,02 / ZAK

Ardex A 950 flexegalisatie 25 kg sneldrogende uitvlak wand/vloer

Ardex A950 is een sneldrogende egalisatiemortel voor wand-, plafond- en vloerafwerking. Dit reparatie- en oppervlakteproduct kan gebruikt worden voor het pleisteren en uitvlakken ter voorbereiding van tegelwerk of andere bedekkingen.

De Ardex A950 is een mortel op cementbasis die gemakkelijk te verwerken is. Deze grijze uitvlakmortel is na 2 à 3 uur overtegelbaar en na 24 uur geheel droog in elke laagdikte, met een laagdikte vanaf 2 mm. Natuursteen kan na droging, na ca. 1 dag, worden aangebracht. Verf, behang, kunstharsstucwerk of andere bedekkingen kan pas worden aangebracht als de mortellaag droog is.

Eigenschappen:
- Met ARDURAPID-effect;
- Verhardt en droogt snel;
- Spanningsarm, ook in dikke lagen;
- Grote vulkracht;
- Zuinig in gebruik door lichte vulstoffen, korrelgrootte tot 1 mm.
€47,50 / ZAK

Ardex AM 100 mortier d'égalisation 25 kg intérieur/extérieur 5-50 mm

Le mortier d'égalisation Ardex AM100 est un mortier contenant du ciment qui convient à l'égalisation, à la réparation et à l'enduit des murs en couches minces et épaisses pour une utilisation à l'intérieur, à l'extérieur et sous l'eau.
€49,00 / ZAK

Ardex CL 300 uitvlakmortel 25 kg laagdikte 2-20 mm projectegalisatie

De Ardex CL300 in het grijs is een prodcut voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van vloeroppervlakken voor binnen. Ook perfect te gebruiken voor het aanbrengen van vloerbedekkingen, keramische tegels, beton- en natuursteentegels.Verhardt en droogt snel
Na ca. 2-3 uren beloopbaar en legklaar
Zelfegaliserend
Laagdikte 2 - 20 mm
inhoud verpakking: 25 kilo
€26,56 / ZAK

Ardex F5 gevelegalisatie 25 kg vezelversterkt

Gevelegalisatie voor het repareren en pleisteren van gevels, wanden en plafonds. Geschikt voor buiten en binnen wand en plafond.
€97,85 / ZAK

Ardex K 39 vloeregalisatie 25 kg

Ardex K39 is een reactiveerbare vloeregalisatie met Microtec technologie op cementbasis voor het uitvlakken en nivelleren van ondergronden binnen. Deze egalisatie zorgt ervoor dat designvloeren zoals bedoeld uitzien en dat tegels van groot formaat mooi tot hun recht komen. De vloeregalisatie is geschikt voor ondergronden van cement-, gietasfalt- en calciumsulfaat-dekvloeren, betonvloeren en andere geschikte vloeren voor het leggen van elastische en textiele vloerbedekkingen, tegels en parket. De innovatieve Microtec vloeregalisatie K39 is een uitstekende oplossing voor het realiseren van zeer gladde ondergronden bij grote oppervlakken. Naast de optimale zelfnivellerende eigenschappen beschikt de egalisatiemortel over een uitgesproken lange vloeitijd. De mortel is 40 minuten lang verwerkbaar en is beloopbaar na 2 tot 3 uur.

Door het zogenaamde activatoreffect kan Ardex K39 door opnieuw opmengen, zonder toevoeging van water, weer gereactiveerd worden. Hierdoor is de mortel ook perfect geschikt voor professionals die alleen werken.

Producteigenschappen:
- Maken van extreem gladde en vlakke legoppervlakken;
- Speciaal geschikt voor PVC-, PVC-designvloeren en grootformaattegels;
- Voor laagdiktes tot 10 mm;
- MICROTEC TECHNOLOGY voor een lange vloeitijd.
€31,63 / ZAK

Ardex K33 universele egalisatiemiddel 25 kg

Voor het maken van gelijkmatig absorberende en vlakke oppervlakken voor het dragen van elastische en textiele vloerbedekkingen, parket en tegelbekleding (op cementbasis).

Gebruik: binnen

Verbruik: ca. 1,5 kg poeder per m²/mm

Toepassing: Uitvlakken en egaliseren van cement-, gietasfalt en calciumsulfaat- dekvloeren, betonvloeren en andere geschikte vloeren voor het dragen van elastische en textiele vloerbedekkingen, parket en tegelbekleding.
€39,00 / ZAK