Votre panier est vide.

Mortiers

Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Mapei Mapefill expansiemortel 25 kg

Mapei Mapefill is een vloeibare expansiemortel voor verankeringen. Mapefill wordt gebruikt om machines, bouten, prefab metalen constructies, turbines, gereedschapswerktuigen te verankeren in beton. Het wordt ook aanbevolen voor het aanbrengen van niet- elastische verbindingen tussen betonelementen en prefab betonelementen. Mapefill heeft een hoge mechanische sterkte binnen korte tijd (24 uur) en een grote hechting op staal en beton. Mapefill is samengesteld uit uiterst sterke cement geselecteerde toeslagmaterialen en speciale hulpstoffen. Het mengsel wordt bereid door het mengen van een zak van 25 kg Mapefill met 3,5-3,75 l schoon water, afhankelijk van de gewenste consistentie. De verkregen specie wordt gegoten in de fundamenten, die van te voren grondig doorweekt met water dienen te worden. Zorg ervoor dat de lucht kan ontsnappen om zo luchtbellen te voorkomen. Voor het vullen van grote volumes, is het toevoegen van grind 6-10 aanbevolen.
€14,50 / ST

CEMENT HOLCIM P32.5 PAPIER ZAK 25KG

Allcem papieren zakken
Standaard cement
€3,04 / ZAK

Mapei Tomcem Pronto 25kg

Gebruiksklare, voorgemengde mortel met een normale binding en een beheerste krimp voor dekvloeren met een snelle droging (4 dagen).
€13,33 / ZAK

Mapei Planitop Fast 330 sneldrogende uitvlakmortel 3-30 mm D 25 kg

Mapei Planitop Fast 330 is een snel bindende, vezel versterkte egalisatiemortel op cementbasis voor het binnen- en buitenshuis regulariseren van wanden en vloeren in laagdikten van 3 tot 30 mm.
€19,52 / ZAK