Votre panier est vide.

Mapei Ultraplan Maxi 25 kg egalisatiemortel grijs

Zeer snel hardend, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 3 tot 30 mm
Référence: SVE0610300055
Délai de livraison: 3-5 days
Aantal per pallet 40
EAN code 8022452027239
€23,79 / ZAK
Les clients ayant acheté cet article ont également acheté :

Mapei Keraflex Maxi S1 glijvaste poedertegellijm wit 23 kg

Keraflex Maxi S1 is een glijvaste, vervormbare cementlijm met Low Dust technologie, met hoge prestaties en een langere open tijd, voor keramische tegels en natuursteen: bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van gres porcellanato en natuursteen van groot formaat. Toepassingen: - Het binnen- en buitenshuis verlijmen van alle soorten (dubbelgebakken, enkelgebakken, gres porcellanato, klinker- en cottotegels, enz.) en formaten keramische tegels op niet vlakke ondergronden en pleisterlagen, zonder deze eerst te hoeven egaliseren. De lijm kan worden opgebracht in laagdikten tot 15 mm. - Het binnen- en buitenshuis verlijmen van natuursteen (mits deze vochtbestendig en -ongevoelig is). - Het puntsgewijs verlijmen van isolatie materiaal zoals polyurethaanschuim, glaswol, steenwol, geluidswerende platen van polystyreen, kurk, enz. De innovatieve Low Dust technologie, die kenmerkend is voor deze lijm, zorgt voor een aanzienlijke reductie van tijdens het mengen van het product vrijkomend stof, waardoor het werk voor de gebruiker een stuk prettiger en veiliger wordt.
€24,25 / ZAK

Ardex X 7 G flex flexmortel poederlijm 25 kg

Ardex X 7 G FLEX is een watervaste, vorstbestendige flexibele Flexmortel op cementbasis. X 7 G FLEX is geschikt voor het zetten en leggen van tegels, hard en zacht betonnen platen en natuursteenplaten. Het is ook geschikt voor het zetten en leggen van tegels, hard en zacht mozaïek van glas en porselein, betonnen platen en vochtbestendig natuursteen, tegels van fijn steengoed (binnen) en het lijmen van geschikte bouwplaten, b.v. gipskarton isolerende platen van hardschuim en minerale vezels. Daarnaast wordt Ardex X 7 G Flex ook gebruikt voor tegelelementen (isolerende platen van harschuimmet mortelbekleding aan beide kanten), tegelwerk op vloerverwarming, tegelbekledingen in het zwembad en het verlijmen van zichtbare en geluidsisolerende plafondplaten. Producteigenschappen: - geschikt voor wanden en vloeren, binnen en buiten - onbrandbaar - inlegtijd: ca. 30 min. (gemeten bij frisse mortel) - correctietijd (+20°C): ca. 15-20 min. - voegen wandwerk (20 °C): na ca. 8 uren - geschikt op vloerverwarming - materiaalverbruik: Bij gladde ondergrond: ca. 1,3 kg/m² poeder bij een lijmkam 3 x 3 x 3 mm, ca. 2,1 kg/m² poeder bij een lijmkam 6 x 6 x 6 mm, ca. 2,9 kg/m² poeder bij een lijmkam 8 x 8 x 8 mm - verwerkingstijd (+20°C): ca. 5 uren - beloopbaarheid (+20°C): na voldoende droging of verharding, ca.24 uren; daarna kan de vloer worden gevoegd - voldoet aan de C2-eisen conform EN 12004 - verpakt in zak á 25 kg.
€28,50 / ZAK

SikaCeram 204 medium 25kg tegellijm

SikaCeram®-204 Medium is een cementgebaseerde verbeterde lijm voor de verlijming van middelgrote keramische tegels. Hij kan aangebracht worden in lagen tot 10 mm dik en is geschikt voor vloeren en muren in residentiële omgevingen, zowel binnen als buiten. C2TE classificatie volgens EN 12004
A partir de €13,55 / ZAK