Votre panier est vide.

Désolé, ce produit n'est plus disponible

Grindmat ECCOgravel 40 wit

ECCOgravel grindmatten zijn de ideale oplossing voor de aanleg wandel- en tuinpaden.
Référence: SVE0198400100
Aantal per pallet 31
ST (1,92 PLAAT) = €10,26 / PLAAT = €19,70 x ST
PAL (31,00 PLAAT) = €22,90 / PLAAT = €709,90 x PAL
PLAAT (1,00 PLAAT) = €25,40 x PLAAT
PAL (59,52 PLAAT) = €8,95 / PLAAT = €534,00 x PAL

ECCOgravel grindmatten zijn de ideale oplossing voor de aanleg wandel- en tuinpaden. Geef uw tuin de charme van een grindpad, zonder zich daarbij zorgen hoeven te maken over onderhoud of duurzaamheid. De combinatie van het waterdoorlatend geotextiel en de stevige honingraatstructuur voorkomt plasvorming en opwaaiend stof. Met ECCOgravel grindmatten kiest u voor een perfect beloopbaar pad, het hele jaar door. 
Ook voor de aanleg van een terras zijn ECCOgravel grindmatten de aangewezen keuze. Bij hevige regenval buffert ECCOgravel het water, om het dan geleidelijk naar de bodem te laten doorsijpelen. Zo spaart u de omgeving en voorkomt u vervelende plasvorming.
Uiteraard heeft ECCOgravel ook voor uw oprit en parking de perfecte grindmatten in huis.

ECCOgravel grindplaten meten 160 x 120 cm en bestaan in de kleuren wit, zwart en grijs!

Les clients ayant acheté cet article ont également acheté :

Comblanchien 6/14 bigbag 1500kg

Beige-roze rustieke kalksteenmarmer. Dit is de échte Comblanchien, uit de geregistreerde groeve. Deze kalksteenmarmer is hard, kwalitatief, rustiek en bijzonder elegant bij gebruik in diverse omgevingsprojecten. De steen is hoofzakelijk beige, licht gebroken wit, met lichte rozige accenten in de steen. Verbrijzelt niet, duurzaam en verkleurt niet. De echte Comblanchien wordt door Ghent Aggregates actief aangeboden in de markt. Ze is geschikt voor alle landscaping, opritten, omgevingswerken maar ook betonprojecten en lichte rijwegbeton.

Zoek je echte Comblanchien, zonder gedoe? Dit is hem!
€137,50 / ZAK