Votre panier est vide.

Grindmat ECCOgravel 40 grijs

ECCOgravel grindmatten zijn de ideale oplossing voor de aanleg wandel- en tuinpaden.
Référence: TECCOGRAVEL40GRIJS
Aantal per pallet 31
PAL (31,00 PLAAT) = €22,00 / PLAAT = €682,00 x PAL
PLAAT (1,00 PLAAT) = €24,50 x PLAAT

ECCOgravel grindmatten zijn de ideale oplossing voor de aanleg wandel- en tuinpaden. Geef uw tuin de charme van een grindpad, zonder zich daarbij zorgen hoeven te maken over onderhoud of duurzaamheid. De combinatie van het waterdoorlatend geotextiel en de stevige honingraatstructuur voorkomt plasvorming en opwaaiend stof. Met ECCOgravel grindmatten kiest u voor een perfect beloopbaar pad, het hele jaar door. 
Ook voor de aanleg van een terras zijn ECCOgravel grindmatten de aangewezen keuze. Bij hevige regenval buffert ECCOgravel het water, om het dan geleidelijk naar de bodem te laten doorsijpelen. Zo spaart u de omgeving en voorkomt u vervelende plasvorming.
Uiteraard heeft ECCOgravel ook voor uw oprit en parking de perfecte grindmatten in huis.

ECCOgravel grindplaten meten 160 x 120 cm en bestaan in de kleuren wit, zwart en grijs!

Les clients ayant acheté cet article ont également acheté :

Porfier 0/4 bigbag 1500kg

Geschikt voor wegenbouw, inclusief zones zwaar verkeer. Geschikt voor alle toepassingen in landscaping, wegenis, asfalt, beton, hoog technische beton, onderfundering, legbed voor klinkers en tegels, zichtbeton, uitgewassen en decoratief beton, enz. Deze zeer harde porfiersoort is technisch geschikt en tegelijk decoratief grijs-groen.

Deze hardsteen is ook uitermate geschikt als natuursteenslag, funderingsmateriaal en drainage materiaal of spoorwegballast, ballast in het algemeen, enz.
€74,50 / ZAK