Votre panier est vide.

Carrelage mural

Filter
Filtrer par attributX
  • Afmetingen
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Marokkaanse tegels zelliges - Verschillende kleuren 10x10x1cm

Zellige Marokkaanse tegel is een handgemaakte kleitegel die zijn oorsprong heeft in Marokko. Zellige-tegels worden gekenmerkt door hun verschillende tinten, glans, vlakheid, diepte van glazuur, oppervlaktestructuur met onregelmatigheden, en de variabiliteit in vorm en grootte. Elke Zellige-tegel is uniek. Een staaltje krijgen mits waarborg is ook mogelijk.
€87,95 / M²

Metro wandtegel 7,5x15 - 1m2 wit / zwart mat

Introduceer een tijdloze charme en verfijnde elegantie in uw interieur met onze prachtige witte metro tegels. Deze klassieke en veelzijdige tegels zijn geïnspireerd op de iconische stijl die voor het eerst werd gebruikt in metrostations van weleer, en ze zijn nu een geliefd kenmerk geworden in moderne woningen, kantoren en commerciële ruimtes.
€19,00 / M²

Metro wandtegel 7,5x15 - wit / zwart blinkend

Introduceer een tijdloze charme en verfijnde elegantie in uw interieur met onze prachtige witte metro tegels. Deze klassieke en veelzijdige tegels zijn geïnspireerd op de iconische stijl die voor het eerst werd gebruikt in metrostations van weleer, en ze zijn nu een geliefd kenmerk geworden in moderne woningen, kantoren en commerciële ruimtes.
€18,50 / M²

Wandtegel Saloni - Metallo blanco 30x90

Metallo Blanco 30x90 wandtegel: Moderne pracht met tijdloze klasse. Hedendaags design, subtiele metallic glans en robuuste kwaliteit. Gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig in ontwerp. Transformeer uw ruimtes met Saloni's hoogwaardige wandtegel. Bestel vandaag nog en verfraai uw interieur met elegantie.
€29,50 / M²

Wandtegel Saloni - Blending blanco rect. 30x90

Saloni Blending Blanco 30x90 wandtegel: Tijdloze schoonheid, naadloze uitstraling. Elegante neutraliteit en hoogwaardige kwaliteit. Gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig in ontwerp. Transformeer uw interieur met deze prachtige wandtegel. Bestel nu en creëer een harmonieus en stijlvolle ruimte.
€29,95 / M²

Wandtegel Saloni - Metallo beige 30x90

Metallo beige 30x90 wandtegel: Moderne pracht met tijdloze klasse. Hedendaags design, subtiele metallic glans en robuuste kwaliteit. Gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig in ontwerp. Transformeer uw ruimtes met Saloni's hoogwaardige wandtegel. Bestel vandaag nog en verfraai uw interieur met elegantie.
€29,50 / M²

Wandtegel Saloni - Circe Blanco 30.5x90

Ontdek de tijdloze schoonheid en verfijning van de Circe Blanco 30x90 wandtegel, een meesterwerk van het vooraanstaande merk Saloni. Deze tegel belichaamt een perfecte balans tussen elegantie en ingetogen luxe, waardoor hij de ideale keuze is voor het verfraaien van elke ruimte in jouw huis of kantoor.
€22,50 / M²

Wandtegel Meissen - First Row Beige 30x90

Ervaar de prachtige warmte en tijdloze elegantie van de First Row Beige 30x90 wandtegel, een meesterwerk van het gerenommeerde merk Meissen. Met zijn natuurlijke uitstraling en verfijnde design voegt deze tegel een vleugje klasse toe aan elke ruimte waarin hij wordt toegepast.
€24,75 / M²

Wandtegel Betonoptik - Limone Light Grey 30x60

Deze prachtige wandtegel 30x60 biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid in ontwerp. Of je nu kiest voor een strak monochroom interieur, een minimalistische inrichting of juist een opvallend contrast met levendige accentkleuren, de Limone Light Grey tegel biedt een harmonieuze basis om jouw creatieve visie tot leven te brengen.
€23,50 / M²

Wandtegel 30x60 - Ceppo White

De nieuwe Ceppo di Grè-collectie met de eigenschappen van porcellanato, zoals weerstand en niet-absorptie is deze serie ideaal voor vloeren en muren, perfect afgestemd op de binnenoppervlakken.
€24,50 / M²