You have no items in your shopping cart.

Berdy Degrease 1L

Vetverwijderaar van alle materialen
SKU: SACBDA015
EAN code 5425020540209
€11.50 / ST

Verwijdert vet, roet en bitteraanslag op wandtegels, velgen, inox, gelakt en geverfd houtwerk, ramen, …

Voeg een klein scheutje Degrease toe aan 5L water. Het verdunde product kan op alle materialen aangebracht worden (bij voorkeur met schuurspons of doek).

Product in sprayvorm reeds gebruiksklaar.

Customers who bought this item also bought

Wedi Bouwplaat 2600x600x10 mm

Wedi Bouwplaat heeft een blauwe kern van (H)CFK-vrij geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Hierdoor is de wedi bouwplaat de ideale ondergrond voor alle soorten tegels en pleisterwerk. De Wedi bouwplaat kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, is waterdicht, warmte-isolerend, veelzijdig toepasbaar, licht en stabiel.
€22.62 / PLAAT

Wedi 610 lijm- en afdichtmiddel 310 ml

Wedi 610 is een lijm- en afdichtmiddel uit één component dat vooral geschikt is voor waterdichte voegen tussen o.a. bouwplaten. Bovendien beschikt het product over een uitstekende weer- en chemicaliënbestendigheid en is vrij van oplosmiddelen, siliconen en PCP’s. Als bouwtechnisch goedgekeurd systeem verkort de combinatie van Wedi 610 en de Wedi bouwplaten de verwerkingsduur tot maar liefst 50 % omdat geen verdere waterdichting vereist is, ook niet bij hoog belaste toepassingen.
€16.00 / ST

Weberprim bond mono 5KG

Waterwerende hechtgrondlaag voor vloeregalisatiemortels en kleefmortels
€89.25 / EMR

Webercol plus grijs 25kg

plaatsen van tegels met alle porositeit en natuursteen, van klein tot groot formaat, op muren en vloeren binnen en buiten, bij nieuwbouw en renovatie
€22.50 / ZAK