Votre panier est vide.

Altrex Double Decker 6 treden

Dubbele trede, dubbel zoveel sta vlak. Veilig en comfortabel klussen. Antislip-treden en slijtvaste trapvoeten. Sterk, stabiel en toch licht in gewicht.
Référence: SAL501106
€88,95 / ST

Double Decker. De slimste huishoudtrap voor bij jou thuis

De Double Decker is de overtreffende trap in huishoudtrappen. Veilig, stevig en voorzien van vele handige extra’s. Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle kleine en grote klussen in en rond het huis.

De slimste huishoudtrap ooit geeft je maximaal sta gemak. De Double Decker is daarmee onmisbaar bij elke klus op hoogte. Met zijn dubbele trede en bordes sta je stevig en heb je ruimte om je te bewegen. Met het opbergvak en de emmerhaak heb je bovendien altijd een hand vrij. Dat niet alleen handig maar ook veilig. De complete Double Decker is ontworpen voor jou.

Dubbele trede, dubbel zo veilig

De Double Decker heeft een unieke dubbele trede en een bordes met antislip-coating. Daarmee heb je twee keer zoveel sta vlak. Dat betekent extra veiligheid, stabiliteit en zekerheid.

Makkelijk in gebruik

Met de HandGrip klap je de huishoudtrap eenvoudig in. En dankzij het lichtgewicht aluminium is de Double Decker makkelijk te verplaatsen.

Alles bij de hand

Je hebt alles binnen handbereik met de handige SmartBox. Een slim opbergvak voor gereedschap, huishouddoek of spons. Het deksel geeft opengeklapt nog eens extra ruimte.

Slijtvast en stabiel

Alle treden zijn antislip en slijtvast. Net als de extra grote trapvoeten. Zo weet je zeker dat je altijd stevig en stabiel staat.

De beste en de mooiste

Antraciet grijs, aluminium en Altrex rood. Deze combinatie maakt de Double Decker herkenbaar, hedendaags en ook nog eens ronduit mooi. Onmisbaar dus in elk huis.