You have no items in your shopping cart.

Resitrix SK W 2.5mm 10x1m

RESITRIX SK W bestaat uit een toplaag in gewapend EPDM rubber en een zelfklevende SBS-onderlaag. RESITRIX SK W is een wortelvaste waterdichting (FLL gecertificeerd) en hierdoor ook geschikt voor toepassing in groendaken. RESITRIX SK W biedt een oplossing voor de afwerking van brede goten.
Delivery time: 3-7 working days
Aantal per pallet 20
PAL (20.00 ROL) = €205.00 / ROL = €4100.00 x PAL
ROL (1.00 ROL) = €225.00 x ROL

RESITRIX® SK W full bond bestaat uit een toplaag uit gewapende EPDM-rubber en een zelfklevende SBS-onderlaag. Het membraan is onderaan voorzien van een manueel verwijderbare polyethyleenfilm. Het is een wortelvaste waterdichting (FLL-gecertificeerd) en hierdoor ook geschikt als toepassing in groendaken. Het vooraf behandelen van alle ondergronden gebeurt met hechtprimer FG35.

✓ Groendaken: wortelvaste, gewapende EPDM-dakafdichting

✓ Goten: uiterst geschikt dankzij zelfklevende laag

✓ Opstanden en verticale delen: onmiddellijke en duurzame hechting

Customers who bought this item also bought

H+H cellular 60 x 20 x 19 cm - 56/P

Kimblokken van H+H hebben een zeer goede thermische isolatie en een hoge druksterkte waardoor ze in vrijwel elke dragende wand toegepast kunnen worden als thermische onderbreking. Met de gehydrofobeerde kimblokken van H+H lost u problemen van isolerende delen tussen dak en vloer met traditionele bouwmaterialen volgens EPB wetgeving eenvoudig op. De kimblokken van H+H laten zich net zo eenvoudig verwerken als de overige cellenbetonproducten van H+H. Ze zijn in verschillende maten te leveren.
€3.55 / ST

OSB3 PLATE STANDARD - thickness 22 mm

De duurzame OSB 3 constructieplaat met tand en groef aan 4 zijden is een multifunctionele plaat, waarmee je kleine en grote dingen kan bouwen. Een pallet voordeelpak bestaat uit 58 platen.

Formaat: 2.44 x 0.59 m - 22 mm dik

€10.92 / ST

OSB3 PLATE STANDARD - thickness 18 mm

The durable OSB 3 construction plate with tooth and groove on 4 sides is a multifunctional plate, with which you can build small and large things.
Size: 2.44 x 0.59 m - 18 mm thick

50 pcs/pack
€9.80 / ST

Resitrix tap tube 75mm

De EPDM onderuitloop dient als een afvoerkanaal voor regenwater, smeltwater of andere vloeistoffen die zich op het dak verzamelen. Het is ontworpen om het water op een veilige en efficiënte manier af te voeren, waardoor schade aan het dak en de omringende structuren wordt voorkomen. Deze Resitrix tapbuizen zijn zowel voor een verticale uitloop als voor een horizontale uitloop met een minimale helling geschikt.
€38.90 / ST