Votre panier est vide.

Mousse de polyuréthane

Filter
Filtrer par attributX
  • Merk
  • Type
  • Kleur
  • Toepassing
Voir comme Grille Liste
Trier par
Afficher par page

Rectavit Easyfix NBS 750ML

Sneldrogende 1-component polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Ideaal voor het verlijmen van isolatieplaten, gipsplaten, cellenbeton en andere bouwmaterialen.
€9,08 / BUS

Rectavit Jumbofoam High Expansion 750ML

Jumbo Foam is een 1-component PU-schuim met hoog vullend vermogen voor het afdichten, vullen en isoleren in alle bouwtoepassingen.
€8,71 / ST

Rectavit Profoam High Expansion

1-Component PU-schuim met nagenoeg geen na-expansie en verhoogd rendement.
€9,38 / ST

Rectavit PUR Cleaner 500ML

Reiniger voor schuimpistolen, maar verwijdert ook niet-uitgehard polyurethaanschuim, polyurethaankit en polyurethaanlijm zoals Rectan, Structan, Structan Express, Superfix, Rectavit 245 & 247 parketlijmen.
€7,50 / ST

Rectavit PUR Remover 100ML

Universele verwijderaar voor alle resten uitgehard polyurethaanschuim en -lijm op alle courante ondergronden.
€12,52 / ST

SIKATACK PANEL PRIMER 1 LT ZWART

Gepigmenteerde, oplosmiddelhoudende primer voor het SikaTack® Panel systeem SikaTack® Panel Primer is een oplosmiddelhoudende, zwarte, met vocht reagerende primer en vormt een dunne laag. Deze laag werkt als een verbinding tussen de substraten en lijmen. SikaTack® Panel Primer is speciaal geformuleerd voor de behandeling van hechtvlakken voor applicaties met SikaTack® Panel lijmen. De SikaTack® Panel Primer is onderdeel van een systeem voor de economische en verborgen montage van geventileerde façades. Met SikaTack® Panel Primer worden façadepanelen onzichtbaar bevestigd op hun ondergrond.
€68,91 / BLIK

SIKATACK PANEL-10 300 ML IVOOR LIJMKIT HPL GEVELPLAAT

SikaTack® Panel-10 is geschikt voor structurele verbindingen van geventileerde façades en binnengevels tussen het verticale regelwerk en het façadepaneel dat wordt blootgesteld aan dynamische en statische belastingen. Geschikte ondergronden zijn geanodiseerd en gecoat aluminium, metalen composieten, HPL en keramische materialen. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden dienen te worden uitgevoerd voor het verzekeren van hechting en materiaal compatibiliteit.
€16,94 / TUBE

Rectavit Easy Fix NBS Combibox

Set van 10 Easy Fix NBS + 1 NBS Pistool Compact + 1 Pur Cleaner NBS
€119,79 / SET

Rectavit Easyfix TURBO 750ML

Zeer sneldrogende 1-component polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Ideaal voor het verlijmen van isolatieplaten en kleine platen, ook voor plafondtoepassingen.
€12,70 / BUS

Rectavit Easyfix pipet 750ML

Vul & lijm schuim met pipet
€11,80 / ST

Rectavit 230 houtlijm 500G

Waterbestendige, snelle, witte houtlijm op PVAc-basis met superieure kleefkracht op alle houtsoorten. Vochtbestendig D3 en droogt transparant op.
€10,10 / ST

TEC7 Cleaner 500ML

€11,98 / ST

Sika Anchorfix spuitmonden

10st/ set
€13,19 / ZAK

Soudal Flexifoam 750ML

elastisch purschuim
€9,56 / ST