Votre panier est vide.

Gletsjer White 8/15 bigbag 1500kg

Op zoek naar een witte gebroken steenslag met grijze ondertoon en overladen van mica die schitterende blinkende effecten geeft? Onze gletsjer white voldoet aan deze omschrijving. Een klassevolle moderne steenslag voor beton of voor je buitenproject voldoet aan alle eisen : esthetisch en kwalitatief! De korrelmaat 8/15mm is steeds op voorraad. De andere korrelmaten snel leverbaar op bestelling.

Ghent Aggregates staat garant voor kwalitatieve en hoogwaardige producten met nodige certificaties, ook voor jouw betontoepassingen
Emballaga Bigbag 1500kg
Toepassing Siertuin - tuinpaden - oprit/parking
Aantal per pallet 1
€146,00 / ZAK
Les clients ayant acheté cet article ont également acheté :

Basalt Split 8/16 bigbag 1500kg

Nero Basalt, zwarte basalt. Geschikt voor wegenbouw, inclusief zones met zwaar vervoer, voetpaden, opritten, decoratief beton of tuin en park. Diepe zwarte kleur. Andere korrelmaten beschikbaar op aanvraag. Hoogkwalitatieve split voor toepassingen met oog voor techniek en/of esthetiek. Opgelet deze split is zwaarder dan andere soorten grind en split. Soortelijk gewicht los gestort ligt rond 1.800kg/m³.

Dit is de mooiste zwarte basalt die er te krijgen is in de markt. Ghent Aggregates kiest resoluut voor kwaliteit en kleur in deze basalt soort! De referentie? Alle betonproducten worden met dit soort zwarte basalt geproduceerd, net omdat haar kleur top is. De zwarte basalt wordt per schip aangevoerd en daarom hebben we steeds grote voorraden!
€124,00 / ZAK